4qhgarn0p0wlv4mw7mzo

 • 1

 • 2

 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 9
 • 68
 • 12
 • 14
 • 40
Ispis
16
Tra

Sretan Uskrs!

on Nedjelja, 16 Travanj 2017 14:05.

Svim posjetiteljima naše stranice udruga "Klub navijača Orijenta" želi sve najbolje povodom Uskrsa!

Ispis
12
Tra

Novi grafit

on Srijeda, 12 Travanj 2017 22:48.

Ostale grafite možete pogledati u galeriji .

Ispis
12
Tra

Izvještaj : Otočac - ORIJENT

on Srijeda, 12 Travanj 2017 22:45.

08.04.2017. Otočac - ORIJENT 0:0

U sklopu 21.kola, na drugo gostovanje zaredom put nas je odveo u srce Like, Grad Otočac.
Zbog prošlogodišnjeg gostovanja, ovaj puta policija ne prepušta ništa slučaju, tako da po putu i na gradskome igralištu je bilo skoro više policije nego gledatelja.
Otočac je isključivo domaćinska ekipa i bilo je jasno da ćemo teško do bodova, međutim unatoč grbavom terenu i pritisku na suca, Orijentaši su se pokazali kao momčad koja se voli nadigravati za razliku od domaćina koji samo klepaju po nogama i na silu pokušavaju ugroziti gol protivnika.
Prvo poluvrijeme je svakako pripalo Orijentašima, drugo Otočcu koji je imao malo više izraženih šansi za gol, tako da je "nula" najpravedniji rezultat utakmice.
Ekipa koja je stigla do Otočca i smjestila se na tribinu gradskog igrališta podržala je dečke na terenu koji sada imaju pozitivan niz do četiri utakmice bez poraza i sa time smo se malo odmakli prema sredini ljestvice ove MŽNL NS Rijeka (4 HNL).
Sve u svemu, Otočac kao jedno manje brojno ali i dobro gostovanje je iza nas. Nažalost i ove godine smo ispali iz županijskog kupa, u prvenstvu guramo koliko ide, sigurno je da nećemo konkurirati bogatijim klubovima koji se bore za naslov, ali veseli taj mali niz od četiri utakmice bez poraza, tako da očekujemo još dobrih utakmica u nastavku sezone koja sigurno neće proći i bez podrške najzagriženijih.
Igraj Orijent čvrsto do kraja i to je ono što je najbitnije!
Borba se nastavlja!

-Slike-

Ispis
03
Tra

IZvještaj : Crikvenica - ORIJENT

on Ponedjeljak, 03 Travanj 2017 16:10.

01.04.2017. Crikvenica - ORIJENT 0:2

20. kolo MŽNL NS Rijeka (4 HNL), odvelo nas je na gradski stadion podno Kotora u Crikvenicu.
Bila je ovo odlična subota za sve koji su stigli u Crikvenicu bodriti naš klub.
Na odličnom travnjaku naš Orijent je od prve minute se postavio odlično da bi već u 45 sekundi utakmice mladi Torić zabio za 0:1. Ne pamtimo tako brzo vodstvo Orijenta, koju nažalost nismo vidjeli zbog kašnjenja na početak utakmice.
Po dolasku na stadion smještamo se na uobičajeni dio, te kreće glasna podrška od dobre ekipe koja se skupila u Crikvenici. Nismo dugo gledali tako dobru igru naših, da bi već u 33' vodili sa 0:2.
U nastavku "Kirci" pokušavaju sa kontinuiranim napadima, koja naša obrana razbija, a brzim polukontrama i kontrama ugrožavamo domaćina, te da je bilo još malo koncentracije mogli smo zabiti i još pokoji gol. U 61' nakon oklijevanja nesigurni sudac dosuđuje jedanesterac za Crikvenicu. Kuna puca u lijevi kut, Nicoleti se baca i brani jedanesterac za ludnicu na tribini i time daje još snage ostatku ekipe na terenu.
Subota uz Orijent na drvenoj tribini gradskog stadiona donijela nam je red meze, red konobara, red zajebancije i dobre podrške, red odličnog Orijenta i tko to more platit?
Prva gostujuća pobjeda i ukupno druga u cijeloj sezoni dočekana je na ogradi, ali i pošteno proslavljena nakon utakmice.
Ovom pobjedom malo smo se maknuli sa samoga dna tablice, a ono što veseli je da Orijent već u tri kola igra dobro, tako da s pravom očekujemo još dobrih utakmice u ostatku sezone.

-Slike-

Croatia United Kingdom Germany France Netherlands

godisnja
FORUM

GALERIJA
VIDEO

clanci

SUSAK

povijest