4qhgarn0p0wlv4mw7mzo

 • 1

 • 15

 • 16
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 9
 • 17
 • 12
 • 18
 • 40
Ispis
26
Ožu

Izvještaj: Orijent-Buje

on Ponedjeljak, 26 Ožujak 2012 19:33.

24.03.2012. Orijent-Buje 1:1

Četiri dana nakon domaćeg ogleda s Vrapčem, na sunčanoj Krimeji pred oko 250 gledatelja, naši su dečki još jedanput remizirali, ali ovaj put protiv momčadi sa zapada Istre.Poveli su gosti s(p)retnim pogotkom u 73.min da bi stvari na početak vratio Bogičević 10 min kasnije.Treba reci i da su gosti igrali s igraćem manje od 75.min no unatoč tome potpuni preokret na Krimeji je izostao na veliku žalost svih prisutnih.Iako smo ponovno gledali poprilično blijedo izdanje našeg kluba, 40 najvjernijih od samog početka grlom i dlanom bodrilo je crljeno-bele a navijanje nije prestajalo sve do kraja utakmice. Dobra tribina i loš teren. S ovim x-om kod kuće i dalje smo pri dnu ljestvice, te ono što nam slijedi je grčevita borba za ostanak gdje ćemo se čupati za "goli život" iz kola u kolo. Naprijed naši Orijentaši!
Borba se nastavlja....

-Slike-

Ispis
18
Ožu

Izvještaj: Grobničan-Orijent

on Nedjelja, 18 Ožujak 2012 18:04.

17.03.12 Grobničan-Orijent 0:1

Orijent express gazi dalje! Lokalni mi bi rekli "ČA" derbi donio nam je ponovno pregršt uzbuđenja kako na terenu, tako i na tribini. Susreti Grobničana i Orijenta su možda ostali i jedini susreti starosjedioca gdje još uvijek prevladava narječje čakavštine i samim time, bilo je gušt i ovaj put biti na Grobniku, poderati glasnice i izgubiti živce za našu sretnu i spretnu treću pobjedu u nizu. Nismo ni ušli na stadion, već u 2' mladi Čubelić zabija za 0:1, tako da većina nije ni vidjela gol za rano vodstvo. Sve do 25' utakmice, naš Orijent je bio uz podršku malobrojnih koji su autima stigli na Čavju, da bi u navedenoj minuti stigla i cijela grupa koja je krenula korteom sa Sušaka do busa u centru, pa put Mavrinaca koji se već klasično odužio. Okupljanje i zagrijavanje od jutra, te promocija novog uratka naših grafitera, rezultiralo je odličnim raspoloženjem i pravom podrškom bez stajanja s tribine. Uz inicijativu naših na terenu, neopravdano nam poništen gol u 15', te nerealizirane četiri stopostotne prilike, na poluvrijeme odlazimo s odličnih 0:1, da bi u drugom djelu nastavili u istome ritmu."Muška" podrška s tribine je još malo pojačana s nešto pirotehnike i koreografijom s brojnim trakama, koji su uzorkovali prekid utakmice na nekoliko minuta, da bi vrhunac usijanja bio u 84 minuti kada nesigurni sudac nakon sapletanja domaćeg igrača u naših šesnaest metara, dosuđuje jedanaesterac za domaćina. Lopte se prihvatio bivši orijentaš Malkić i nakon malo rečeno pritiska s tribine gdje je sve opet letjelo u teren, zabija jedanaesterac iznad naše grede, na opću radost većinu prisutnih na stadionu. Do kraja utakmice velikom borbenošću održali su naši 0:1 za treću pobjedu u nizu te veliko slavlje igrača, stručnog vodstva i najvjernijih na tribini.Svaka čast dečkima!

-Slike-

Ispis
15
Ožu

KLUB NAVIJAČA ORIJENTA DJECI ŠKABRNJE

on Četvrtak, 15 Ožujak 2012 19:09.


Obavještavamo sve svoje članove i sve ostale pratitelje našeg rada, kako je hvalevrijedna humanitarna akcija, "Hrvatski navijači Škabrnji" u organizaciji Koordinacije Hrvatskih navijačkih udruga pri samom završetku.Prodajom prigodnih materijala uspjeli smo sakupiti i uplatiti na račun akcije 1500kn, te sa time dati svoj mali obol u izgradnji dječjeg igrališta u Škabrnji. Ovom prilikom od srca se zahvaljujemo svima koji ste nesebično iz svojih praznih đepova odvojili koliko ste mogli, kako bi pomogli onima, kojima je pomoć i najpotrebnija, u ovom slučaju djeci naše ratom stradale Škabrnje.

Klub navijača Orijenta

Ispis
13
Ožu

Izvještaj: Orijent-Zelina

on Utorak, 13 Ožujak 2012 14:04.

10.03.2012 Orijent-Zelina 2:0

Nakon pobjede protiv Dubrave na strani, raspored nam je na Krimeju doveo vodeću ekipu iz Zeline. Uz lagano zagrijavanje koje je trajalo od jutra, na tribini se skuplja 40-50 najvjernijih i prvom minutom kreće se s podrškom koja nije stala do kraja utakmice. Da pobjeda od visokih 1-3 u Dubravi nije slučajna, pokazalo se na Krimeji gdje je Orijent, uz opću euforiju svih prisutnih najprije poveo 1-0 pogotkom Devovića, koji mu nije bio i zadnji, te ubrzo nakon prvog, zabio i drugi. Naši Orijentaši pružili su utakmicu kakvu nismo dugo gledali na Krimeji gdje je Zelina doslovce pometena na travnjaku. Nakon 90 minuta gaženja Orijent expressa i ludnice na tribini za konačnih 2-0, pjesma se s tribine preselila u svlačionicu gdje su igraći zasluženo proslavili pobjedu koja je prema prikazanoj igri, bez problema mogla biti i s većom gol razlikom.

-Slike-

Croatia United Kingdom Germany France Netherlands

godisnja
FORUM

GALERIJA
VIDEO

clanci

SUSAK

povijest