4qhgarn0p0wlv4mw7mzo

 • 1

 • 15

 • 16
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 9
 • 17
 • 12
 • 18
 • 40
Ispis
28
Svi

Izvještaj: Orijent-Nehaj

on Ponedjeljak, 28 Svibanj 2012 13:54.

26.05.12 Orijent-Nehaj 0:0

S ovom subotom na Krimeji, došli smo i do zadnjeg kola sezone 2011/12 3HNL, a ovom prilikom u goste su nam stigli senjski Uskoci. Kako smo odlučili još jednom pokazati da Orijent nikada neće biti sam, te kako smo s ovom utakmicom pisali povijest, tako su pripreme za zadnju utakmicu u ovom rangu natjecanja počele dva dana ranije. Ostali smo uz klub do samoga kraja i ne samo ostali, već smo u najtežim trenucima klupske povijesti dali svoj maksimum te stvorili štimung u najmanju ruku kao da se u rangu više borimo za prvaka. Niti je ovo bila utakmica koja je odlučivala o ičemu, a niti je ovo bio lokalni derbi, međutim atmosfera u kutu prazne Krimeje je bila fenomenalna, kao i tjedan prije na Krku. Za ovu utakmicu svi u crvenim bojama, navijanje od prve do zadnje minute, koreografija uz poruku dignuta u simboličnoj 23 minuti, te sredinom drugog djela, upaljena pokoja baklja uz barjake i zastave na štapa, te legendarnu poruku koja se istog sadržaja našla i 2004 godine na ogradi Krimeje kada smo ispali iz 2HNL. Nažalost i ovu subotu Krimeja je zjapila poluprazna, jer očito su svi izgubili vjeru, svi osim rukovodstva kluba, igrača i črjeno-bele familije koja je i preživjela svu ovu kalvariju. Bila je ovo borba za Orijent o kojoj ćemo još pisati, borba do zadnje kapi "krvi", fanatičnost, ponos i ljubav koju je teško opisati riječima u trenucima kada smo došli do samoga kraja, do zida kojeg se ne može više "preskočiti". Niti smo okrenuli leđa klubu, a niti smo stavili grupu ispred kluba, već smo stali uz Orijent srcem i dušom do samoga kraja i time smo pokazali kako se voli svoj klub, te začepili usta dežurnim kritičarima. Što se tiče događanja na terenu većinu utakmice smo bili bolji, napadalo se goste, bespoštedno borilo, trčalo međutim iako smo gurali s tribine naše dečke te tražili pobjedu za kraj, više od svakome po bod nije išlo. Po završetku utakmice,uz puno različitih emocija ispratili smo naš klub gromoglasnim navijanjem, te s još malo pirotehnike, a druženje nakon utakmice je nastavljeno uz mali nogomet i pivo na najdražoj nam staroj Krimeji. Što će nam donijeti ovo neizvjesno ljeto, još je vrlo upitno s obzirom da se čeka papirologija i stečajni upravitelj, međutim jasno je i da s 14-im mjestom na ljestvici više nismo stanovnici 3HNL zapad-središte, kao i da NK Orijent kao udruga građana odlazi u povijest. Zauvijek uz Orijent, pa makar igrao i u 8 ligi!

-Slike-

Ispis
20
Svi

Izvještaj: Krk-Orijent

on Nedjelja, 20 Svibanj 2012 14:33.

19.05.2012 Krk-Orijent 2:1

Na zadnje gostovanje ove sezone i općenito zadnje gostovanje u trećeligaškome natjecanju, put Krka krenuli smo autobusom u organizaciji kluba navijača. Bilo je ovo naše finale "lige prvaka" u utakmici koju nama osim samog natjecateljskog prestiža nije ništa nosila, međutim tražili smo pobjedu protiv uvijek neugodnog Krka. Dobra atmosfera cijelim putem prije utakmice se preselila na tribinu stadiona Josip Uravić Pepi, a spoj paklene vrućine, tekućina i emocija, stvorile su spontanu ludnicu među ekipom koja je i na ovoj utakmici poderala grlo i dlan za svoj klub. Navijanje svih 90 minuta, uz barjake koji su se vijorili tokom cijele utakmice i zapaljenu pirotehniku stvorile su odlično atmosferu, koju nažalost naši igrači nisu "prepoznali". Već nakon prvih 45' rezultat na semaforu je bio 1:0 za domaćina, da bi u nastavku već u 56' Krk povećao vodstvo na 2:0. Od naših osim gola Inića u 63' za smanjenje vodstva, vidjeli smo jako malo ili gotovo ništa. Bila je ovo teška utakmica s malo prilika gdje su nam igrači zbilja ostali dužni za fantastičnu i fanatičnu podršku u najtežim trenucima u klupskoj povijesti našeg kluba. Sljedeću subotu u zadnjem kolu dolazi nam Nehaj, te pozivamo sve navijače i štovatelje NK Orijent da daju našem klubu podršku i da s time završimo ovaj dugogodišnji ciklus natjecanja u trećeligaškome društvu. Iako smo s 12-im mjestom na ljestvici osigurali ostanak, po svemu sudeći smo s odlaskom u stečaj ispali iz lige i dogodine nas čeka nova stranica u povijesti kluba. Idemo svi kao jedan ispratiti naš klub do samog kraja, pa ćemo vidjeti što će dalje biti ...

-Slike-

Ispis
13
Svi

Izvještaj: Orijent-Novalja

on Nedjelja, 13 Svibanj 2012 17:15.

12.05.12 Orijent-Novalja 0:0

I ovu subotu standardna družina je bila uz Orijent na našoj staroj Krimeji. Samu utakmicu je obilježila nesnosna vrućina tako da je sudac već nakon 20ak minuta morao igrače poslati na osvježenje. Sparina i sunce koje je pržilo sve prisutne je doprinijelo da utakmica bude bez posebne dinamike, iako se mora pohvaliti obje ekipe na borbenosti i htijenju, unatoč vremenu koje je bilo teško za igrati. U prvih 45 minuta vidjeli smo dvije šanse na obje strane, da bi u drugome djelu pratili utakmicu između dva šesnaesterca, da bi se naši u zadnjih 20ak minuta oslobodili grča i konkretnije počeli napadati gol gostiju uz podršku tribine koja kroz cijeu utakmicu naravno nije izostala i ovaj put. Sav trud biva nagrađen u 86 minuti kada nakon igranja rukom Azinovića u svom šesnaestercu, sudac dosuđuje jedanaesterac za Orijent. Devović puca mlako u lijevi kut, te mu gostujući golman čita namjeru i brani, za konačnih 0:0 nakon isteka 90 minuta. Unatoč ne baš uvjerljivoj predstavi s mršavim bodom, naši su ispraćeni podrškom sa tribine koja će biti samo sve jača sve do kraja sezone koja nam ubrzo slijedi.

-Slike-

Ispis
11
Svi

Stigle crne šilt kape !

on Petak, 11 Svibanj 2012 08:56.

Stigle su crne šilt kape. Kape su dostupne u sljedečim kombinacijama:
 
1. - logo sastrane
2. - logo sprijeda
3. - logo sastrane i sprijeda

Cijena kape je 50kn za članove odnosno 60kn za one koji to nisu.

Šilt kape kao i ostale rekvizite od sada možete naručiti preko našeg novog webshop-a .

Croatia United Kingdom Germany France Netherlands

godisnja
FORUM

GALERIJA
VIDEO

clanci

SUSAK

povijest