4qhgarn0p0wlv4mw7mzo

 • 1

 • 15

 • 16
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 9
 • 17
 • 12
 • 18
 • 40
Ispis
02
Tra

Izvještaj: Segesta-Orijent

on Ponedjeljak, 02 Travanj 2012 19:27.

31.03.2012 Segesta-Orijent 1:0

U šestom kolu proljetnog djela prvenstva 3hnl središte-zapad, put nas je odveo u Sisak na susret starih velikana. Ekipa najvjernijih na gostovanje kod stare dame je krenula ponovno na "divljaka", te nakon cjelodnevnog putovanja, te problema s vlakom, na gradski stadion Segeste dolazimo na poluvremenu, pri rezultatu 0:0. Ono što slijedi je grlata podrška malobrojnih gdje smo poderali grlo i dlan na staroj "curvi", da bi nakon hrabre igre naših klinaca, gdje smo bili ravnopravni protivnik Siščanima, u zadnjoj minuti utakmice nakon ubačaja s lijeve strane i dekoncentracije naših dobili gol za 1:0. S dobivenim golom nastavilo se navijanje iz petnih žila, a na kraju utakmice ispraćujemo naš klub podrškom koja se nastavila i na praznom stadionu nakon utakmice. S ovim porazom prekinuti je i niz od 5 utakmica bez poraza, te smo i dalje ostali na 15-om mjestu na tablici 3hnl. Prava je šteta što Škarica u svojem solo prodoru gdje je nanizao četiri domaća igrača u 85 minuti u maniri nogometnih velikana, nije zabio gol, jer podjela bodova u ovom susretu bi bila i najpravednija. Nakon cjelodnevnog puta na utakmicu, uslijedio je i još duži povratak gdje smo ponovno zaglavili cijelu noć na cesti, te se stiže na Sušak tek drugi dan u prijepodnevne sate.
Borba se nastavlja...

-Slike-

Ispis
27
Ožu

Novi album "Povijest"

on Utorak, 27 Ožujak 2012 08:53.

Obratite pozornost na novi album "Povijest" gdje je dodano par slika koje do sad nisu bile objavljene na internetu.
Galerija će se i dalje postupno nadopunjavati.

Slike možete pogledati ovdje.

Ispis
26
Ožu

Izvještaj: Orijent-Buje

on Ponedjeljak, 26 Ožujak 2012 19:33.

24.03.2012. Orijent-Buje 1:1

Četiri dana nakon domaćeg ogleda s Vrapčem, na sunčanoj Krimeji pred oko 250 gledatelja, naši su dečki još jedanput remizirali, ali ovaj put protiv momčadi sa zapada Istre.Poveli su gosti s(p)retnim pogotkom u 73.min da bi stvari na početak vratio Bogičević 10 min kasnije.Treba reci i da su gosti igrali s igraćem manje od 75.min no unatoč tome potpuni preokret na Krimeji je izostao na veliku žalost svih prisutnih.Iako smo ponovno gledali poprilično blijedo izdanje našeg kluba, 40 najvjernijih od samog početka grlom i dlanom bodrilo je crljeno-bele a navijanje nije prestajalo sve do kraja utakmice. Dobra tribina i loš teren. S ovim x-om kod kuće i dalje smo pri dnu ljestvice, te ono što nam slijedi je grčevita borba za ostanak gdje ćemo se čupati za "goli život" iz kola u kolo. Naprijed naši Orijentaši!
Borba se nastavlja....

-Slike-

Ispis
18
Ožu

Izvještaj: Grobničan-Orijent

on Nedjelja, 18 Ožujak 2012 18:04.

17.03.12 Grobničan-Orijent 0:1

Orijent express gazi dalje! Lokalni mi bi rekli "ČA" derbi donio nam je ponovno pregršt uzbuđenja kako na terenu, tako i na tribini. Susreti Grobničana i Orijenta su možda ostali i jedini susreti starosjedioca gdje još uvijek prevladava narječje čakavštine i samim time, bilo je gušt i ovaj put biti na Grobniku, poderati glasnice i izgubiti živce za našu sretnu i spretnu treću pobjedu u nizu. Nismo ni ušli na stadion, već u 2' mladi Čubelić zabija za 0:1, tako da većina nije ni vidjela gol za rano vodstvo. Sve do 25' utakmice, naš Orijent je bio uz podršku malobrojnih koji su autima stigli na Čavju, da bi u navedenoj minuti stigla i cijela grupa koja je krenula korteom sa Sušaka do busa u centru, pa put Mavrinaca koji se već klasično odužio. Okupljanje i zagrijavanje od jutra, te promocija novog uratka naših grafitera, rezultiralo je odličnim raspoloženjem i pravom podrškom bez stajanja s tribine. Uz inicijativu naših na terenu, neopravdano nam poništen gol u 15', te nerealizirane četiri stopostotne prilike, na poluvrijeme odlazimo s odličnih 0:1, da bi u drugom djelu nastavili u istome ritmu."Muška" podrška s tribine je još malo pojačana s nešto pirotehnike i koreografijom s brojnim trakama, koji su uzorkovali prekid utakmice na nekoliko minuta, da bi vrhunac usijanja bio u 84 minuti kada nesigurni sudac nakon sapletanja domaćeg igrača u naših šesnaest metara, dosuđuje jedanaesterac za domaćina. Lopte se prihvatio bivši orijentaš Malkić i nakon malo rečeno pritiska s tribine gdje je sve opet letjelo u teren, zabija jedanaesterac iznad naše grede, na opću radost većinu prisutnih na stadionu. Do kraja utakmice velikom borbenošću održali su naši 0:1 za treću pobjedu u nizu te veliko slavlje igrača, stručnog vodstva i najvjernijih na tribini.Svaka čast dečkima!

-Slike-

Croatia United Kingdom Germany France Netherlands

godisnja
FORUM

GALERIJA
VIDEO

clanci

SUSAK

povijest