4qhgarn0p0wlv4mw7mzo

 • 1

 • 15

 • 16
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 9
 • 17
 • 12
 • 18
 • 40
Ispis
19
Sij

Novi grafiti u galeriji!

on Četvrtak, 19 Siječanj 2012 22:19.

U galeriji su dodane slike grafita, nekih najnovijih i nekih malo starijih čije slike još nisu bile na stranici.
Neke je radila već uigrana ekipa dok su neki od njih djelo onih najmlađih.
Slike novih grafita možete pogledati ovdje.
Pohvale svima koji su na bilo koji način pridonijeli realizaciji ovih grafita i murala.

Ispis
09
Sij

Učlani se u Klub navijača Orijenta

on Ponedjeljak, 09 Siječanj 2012 14:23.

Krenulo je učlanjivanje u udrugu Klub navijača Orijenta, za tekuću 2014 godinu.

Godišnja članarina:
- Za osobe mlađe od 16 godina, godišnja članarina iznosi 30kn
- Za osobe starije od 16 godina, godišnja članarina iznosi 50kn

Your Pic

Prilikom učlanjivanja na poklon dobivate bedž KNO-a

bedz

Sa godišnjom članskom iskaznicom imate pravo na:
- kupnju 50% jeftinije ulaznice za sve domaće utakmice
- popust pri kupnji rekvizita KN-a
- popust pri putovanjima na gostujuće utakmice NK Orijent
-pravo na glasovanje na redovnim skupštinama Udruge

Za učlanjenje preko interneta i sve informacije o učlanjenju kako i kompletnom radu udruge, javite se na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Svojim članstvom, osim što automatski ostvarujete pogodnosti za sebe, direktno pomažete i radu naše udruge!

Uz učlanjivanje na redovnim sastancima četvrtkom, biti će organizirano i učlanjivanje po kvartovima, a sve informacije o datumima i mjestima učlanjenja moći ćete pročitati na našem forumu.

Ispis
04
Sij

Poruka za RSS i odjel za sport i tehničku kulturu

on Srijeda, 04 Siječanj 2012 16:11.

http://novine.novilist.hr/Default.asp?WCI=Rubrike&WCU=285B286328592863285A28582859285A2863289B289828632863285D28612859285D285B28582863286328632863B

RSS I ODJEL ZA SPORT I TEHNIČKU KULTURU GRADA RIJEKE

0,86%

FOTELJAŠI I PRODAVAČI MAGLE VAN IZ GRADSKOG SPORTA!

Ispis
24
Pro

Stop mafiji! Riba smrdi od glave...

on Subota, 24 Prosinac 2011 08:15.


Kao dio Hrvatske navijačke scene, svjedoci smo propasti našeg nogometa na kojeg ne smijemo mirno promatrati sve što se događa.
Apsolutno podržavajući sve akcije Koordinacije Hrvatskih navijačkih udruga kontra HNS-a, želimo priopćiti javnosti kako smo već dugi niz godina svjedoci mita, korupcije, prodanih utakmica i odigranih utakmica pod sumnjivim okolnostima i na niželigaškim travnjacima. Da se razumijemo riba smrdi od glave, međutim isti takav kriminal se odvija i na travnjacima 3 HNL i nižih liga. E sada tko je tome kriv? Naravno tu je HNS kao krovna institucija, a odmah ispod njih su i malo spomenuti Županijski nogometni savezi u kojem godinama caruju isti likovi.
Isti ti likovi odnosno grobari Hrvatskog niželigaškog nogometa su u sprezi sa HNS-om i njihovim povjerenikom za suđenje koji je Bog i batina u našem nogometu.

Kao jedini prisutni bez ikakvih interesa osim pružanje podrške svom voljenom klubu, nebrojeno puta do sada smo bili svjedoci utakmica kojima se već unaprijed znao ishod zahvaljujući sucima koji samo što nisu obukli dres protivničkog kluba i uspješno "odigrali" utakmicu za pojedince koji su dali novce ili određenu robu u kompenzaciji za "pošteno suđenje".
Da ne bi samo se mislilo kako su "ljudi u crnom" jedini krivci, nakon HNS-a koji su sudac porota i krvnik našeg nogometa, odmah ispod njih odgovornost imaju i županijski nogometni savezi koji sve ove godine "rade" u tišini, trpajući svojim ljudima ogromne novce u đepove dok klubovi tonu iz godine u godinu mučeći se da prežive.
Sama davanja u vidu kotizacija i brojnih drugih novčanih nameta za sve svoje kategorije koji svaki klub mora platiti ŽNS-ima da bi se mogao natjecati u slijedećoj kalendarskoj godini je suluda politika županijskih nogometnih saveza naspram svojih klubova, gdje koristi naravno imaju samo prvonavedeni.
To je politika sustavnog uništavanja nogometa na lokalnoj razini, samo kako bi se nekolicini foteljaša u ŽNS-u mogli slijevati ogromni novci u svoje đepove, dok ti isti klubovi, kao i naš Orijent nema ama baš ništa od tog saveza. Što reći o radu ŽNS-u PGŽ-e koji nije u stanju pravovremeno ili uopće odgovarati na kontakte od klubova, a kamoli nešto više ali uredno njihovi foteljaši mogu svaki mjesec primati plaće od 7500-10 000 kuna, plus naravno odrješene ruke u namećivanju brojnih nameta klubovima, kao i mnogobrojna "kuhanja" na hrvatski naćin.
Kad govorimo o "kuhanju na domaći način" onda tu ima svega, od nagrađivanja podobnih sudaca za "pošteno" suđenje, suspendiranja djelatnika raznih klubova koji misle "drugačije" do namještavanja utakmica odnosno guranja određenih klubova koji moraju moraju pobjediti, a nagrade su svakakve od crnih torba do namještavanja poslova ili nagrada u raznoj potrošnoj robi.
Lepeza "poštenog" rada Županijskih nogometnih saveza je široka, a nogomet u nižim ligama, kao i u 1HNL na samom izdisaju, upravo zahvaljujući lokalnim kuharima koji bi potukli do nogu i pobjednika Masterchefa svojim priloženim svinjarijama na tanjuru.
Osim što se nadamo da će istraga protiv grobara našeg nogometa dovesti i do konačnog čišćenja ološa iz HNS-a, isto tako apeliramo institucije pravne države, u ovom slučaju USKOK i DORH, da istrage usmjere i na županijske nogometne saveze kako bi se naš nogomet spasio od živog blata koji se nalazi i na lokalnoj razini.

Bez kompromisa

STOP MAFIJI U HRVATSKOM NOGOMETU!

Croatia United Kingdom Germany France Netherlands

godisnja
FORUM

GALERIJA
VIDEO

clanci

SUSAK

povijest