4qhgarn0p0wlv4mw7mzo

 • 1

 • 15

 • 16
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 9
 • 17
 • 12
 • 18
 • 40
Ispis
24
Pro

Blagoslovljen Božić i sretna Nova godina

on Subota, 24 Prosinac 2011 08:14.

Sretan Božić i Nova godina svim Orijentašima i svim ljudima dobre volje koji prate naš rad i pružaju nam podršku!

Ispis
24
Pro

Priopćenje koordinacije navijačkih udruga

on Subota, 24 Prosinac 2011 07:48.

Priopćenje koordinacije hrvatskih navijačkih Udruga.Koordinacija hrvatskih navijačkih udruga, izdala je priopćenje povodom nedavnih događanja u hrvatskom nogometu.

"Posebno se obraćamo onom dijelu nogometne javnosti koji se zaprepastio onime što je umalo postalo hrvatski narodni običaj"

Povodom posljednjih događanja u hrvatskom nogometu koji su izazvali veliku pažnju javnosti u ime udruga navijača obraćamo se istoj toj javnosti, ali posebno jednom dijelu nogometne javnosti. Nogometnoj javnosti koja se zaprepastila uhićenjima svojih dojučerašnjih kolega, nogometnim djelatnicima koji su glumili veliku iznenađenost nakon što je nešto što je umalo postalo hrvatski narodni običaj dobilo svoju potvrdu. Tko smo mi da o tome pričamo? Onaj dio javnosti koji čini 90% posjetitelja hrvatskih stadionskih ruševina, naivni mladi ljudi koji su unatoč svom crnilu u nogometu i dalje nastavili dolaziti na stadione. Upravo oni koji su svima poslužili kao odličan spin, za skretanje pažnje sa pravih problema u nogometu, no ne samo u nogometu, odlično smo poslužili i visokoj politici koja nas je koristila na naslovnicama kada god bi neki veći problem trebao isplivati. Je li konačno sada došlo do glave odgovornima zašto su pusti hrvatski stadioni? Jeste li konačno sada shvatili da naše borbe protiv nogometnih moćnika nisu rezultat mladenačkog hira ili bunta bezobzira koliko metode bile upitne i protuzakonite?

"Oni koji sada likuju držali su ljestve u krađama i namještanjima"

Nećemo previše likovati i one koji su na podu gaziti, samo želimo da nakon 20 godina konačno dobijemo pošteni hrvatski sport. Natjecanje u kojemu neće nogometni mafijaši huškati putem medija protivničke strane, a u svečanim ložama smijati se nama iza leđa što se svađamo oko dogovorene utakmice i napadamo suce, njihove pijune. Nećemo sada gaziti odgovorne jer smo im bili trn u oku cijelo vrijeme dok smo upozoravali na njihove malverzacije vjerojatno sprječavajući još gore stvari, njima će se baviti pravna država. Nećemo se pridružiti cijeloj masi njihovih bivših suradnika koji se sada čude i traže čišćenje kuće nogometa jer su im upravo oni držali ljestve u svim tim krađama i namještanjima, pristajući na svoj mali dio u kaljuži nogometne lige.

"Očistiti sport treba i u mlađim selekcijama, kako ne bi odgojili iste sportske parazite"

Ono što želimo su ne samo pismene ostavke nego kompletno beskompromisno čišćenje sporta od političara, tajkuna, menadžera, sudaca, trenera, igrača i svih sportskih djelatnika koji su od osamostaljenja Hrvatske sudjelovali u najmanjoj nepravilnosti koja je pomogla da je sport danas na stranicama crne kronike. Nadamo se da će istrage USKOK-a i DORH-a iskorjeniti iz hrvatskoga sporta sve ljude koji su u sport ušli radi vlastite koristi. Očistiti sport treba i u mlađim selekcijama kako ne bi za nekoliko godina odgojili opet iste sportske parazite.

Nemamo iluzija da će se spomenuti proces odviti preko noći, no ako treba neka na proljeće ni ne započne nastavak prvenstva kako bi se očistio vrh hrvatske nogometne mafije koja se ukorijenila diljem Hrvatske. Onemogućit će se time daljnje moguće malverzacije i namještanja jer ionako mali broj gledatelja smanjivat će se dodatno dok se sport ne počne čistiti i vraćati povjerenje gledatelja.

"Ovo priopćenje početak je kraja hrvatske nogometne mafije"

Hrvatska nogometna reprezentacija priprema se za veliko natjecanje EURO 2012. i njima jedinima treba mir i podrška. Smatramo da nju ne treba uvlačiti u ovu crnu priču te da će im se omogućiti odlične pripreme i mir uoči EURO-a gdje će imati našu veliku podršku, a za to im ne trebaju nogometni skupštinari, izvršni odbori, komisije za suce, arbitražni sudovi, menadžeri i nogometne mecene...

Hrvatski navijači ujedinili su se mnogo puta kada su humanitarne akcije u pitanju, a sada još jedinstveniji borit ćemo se za pošteni i čisti hrvatski sport. Ovo priopćenje početak je kraja hrvatske nogometne mafije jer spremni smo na sve da se ovoga puta nogomet očisti do kraja pa i na masovne prosvjede ispred zgrade koja bi trebala biti Kuća hrvatskoga nogometa, a ne nezakonitih radnji.

KOORDINACIJA HRVATSKIH NAVIJAČKIH UDRUGA

Preuzeto sa : www.kohorta.net

Ispis
19
Pro

Završeno Županijsko dvoransko prvenstvo

on Ponedjeljak, 19 Prosinac 2011 13:55.

06.12.2011 - 17.12.2011 Županijsko-dvoransko prvenstvo, Dvorana Mladosti, Trsat

Odradili smo 12 dana na klupskom štandu sudjelujući u ovom hvalevrijednom projektu, te smo činili jedan kotačić od preko 5500 prisutnih gledatelja sa plaćenim kartama, plus veliki broj prisutnih preko sponzora, koji su u ovih 12 dana procirkulirali Dvoranom Mladosti uz 104 prisutne ekipe i oko 1500 prisutnih sportaša.Bilo je gušt pratiti niz utakmica od najmlađih morčića U 8 do veterana na odličnoj umjetnoj travi. U nizu pohvala koje stižu sa svih strana za organizaciju, ovom prilikom i mi Klub navijača izražavamo kako zasluženu pohvalu, tako i zahvalu svima koji su bili prisutni i koji su svojim dolaskom uveličali ovaj događaj. Također hvala svima koji su nesebićno odvojili koju kunu za neki od niza suvenira koji su se nudili na štandu NK Orijent, kao i svima koji su makar malo zastali, pogledali, interesirali se kako za ponudu, tako i za sam klub. Ovaj projekt se pokazao kao pun pogodak u vrijeme pauze na nogometnim terenima. Nadamo se da će isti zaživjeti i dogodine, te da će ovo županijsko dvoransko prvenstvo postati tradicija na sreću svih ljubitelja najvažnije sporedne stvari na svijetu u našoj PGŽ- i.
Ispis
12
Pro

Veliki dan za klub, službena stranica ugledala je svijetlo dana

on Ponedjeljak, 12 Prosinac 2011 16:14.

http://www.nk-orijent.hr

Pozivamo sve navijače i prijatelje kluba da prate službenu klupsku stranicu koja će se sa vremenom nadopunjavati novim materijalima i informacijama. Orijent će ponovno ustati!

Croatia United Kingdom Germany France Netherlands

godisnja
FORUM

GALERIJA
VIDEO

clanci

SUSAK

povijest