4qhgarn0p0wlv4mw7mzo

 • 1

 • 15

 • 16
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 9
 • 17
 • 12
 • 18
 • 40
Ispis
17
Stu

Sjećanje na Vukovar

on Četvrtak, 17 Studeni 2011 21:49.

18.11.1991.-18.11.2011.

Na svome putu umjesto u prah prešli ste u heroje.

NIKADA ZABORAVIT, NIKADA OPROSTIT!

Ispis
15
Stu

Izvještaj: Halubjan-Orijent

on Utorak, 15 Studeni 2011 22:47.

15.11.2011 1/4 finale županijskog kupa Halubjan-Orijent 1:1 (4:5)

Tri dana nakon gostovanja na Pagu, ponovno smo sa Orijentom do posljednje sekunde gubili živce, strijepili, sijedili od muke, ali na kraju se i radovali tijesnoj pobjedi, izborenoj na jedanaesterce nakon 1:1 u 90 minuta bitke protiv domaćeg četvrtoligaša sa Viškova. Utorak, rani termin, doveo je na igralište Brnasi, 50 ak gledatelja, te naravno i grupu orijentiranih. Iako je ovo bila jedna od najvažnijih utakmica, jer svoju šansu za probitak u Hrvatski kup vidimo u osvajanju županijskog kupa, ovo je bila jedna od najtežih tekmi ove polusezone. Dugo, teško mučenje protiv žilavih Halubajaca, probio je Žarić, pogotkom iz gužve u šesnaestercu za 0:1 u 36' susreta. Već četiri do pet minuta kasnije, nakon duge okomite lopte upućene svome napadaču, naš je golman Radaković u želji da presjeće loptu izašao na gotovo 25 metara od svojih vrata te zakasnio, što koristi brzi igrač Halubjana koji je po podu plasirao loptu pored njega odnosno u našu mrežu za 1:1, što je bio i rezultat nakon prvih 45 minuta.
U nastavku gledali smo borbenu utakmicu dva potpuno ravnopravna suparnika, gdje smo nakon 90 minuta živciranja na tribini, dočekali i jedanaesterce. U ruletu jedanaesteraca, naš golman Radaković se iskupljuje u najvažnijem trenutku, te brani penal domaćina, a na kraju mirni Grbac zabija za konačnih 4:5, te odlazak u finale županijskog kupa protiv pobjednika iz susreta Grobničan-Vinodol. Nadajmo se općoj mobilizaciji na proljeće u svrhu osvajanja županijskog kupa kako bi dogodine mogli potražiti svoju šansu i u Hrvatskom kupu.

...Ti si del života moga, ti češ vavek to i bit...

-Slike-

Ispis
13
Stu

Hrvatski navijači Škabrnji

on Nedjelja, 13 Studeni 2011 19:38.

KNO se priključio akciji "Hrvatski navijači Škabrnji" i svi koji žele sudjelovati u akciji imati će priliku na utakmici Orijent - Krk (19.11.2011, 13:30h) kupiti artikle vezane uz akciju od kojih SVA zarada ide u humanitarne svrhe. Za sve one koji žele sudjelovati u akciji, a ne mogu prisustvovati na sljedećoj domaćoj utakmici, neka se jave na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

 

Ispis
13
Stu

Izvještaj: Novalja - Orijent

on Nedjelja, 13 Studeni 2011 17:11.

12.11.11 Novalja - Orijent 1:0

Nakon rapsodije večer prije u Turskoj koju smo svi pratili, te euforije po bircevima na Sušaku, 3 - ica naših luđaka krenulo je ranom zorom stopom put Paga. Iako je "mirisalo" na odgodu utakmice zbog olujne bure pod Velebitom i zatvorene magistrale na kojoj je derala bura sa olujnim udarima, ipak se ludom upornošću uspjelo probiti do dole, te u Novalju na ovaj otočni ogled.
Na stadionu Cissa-Straško pred 40 ak domaćih kibica vidjeli smo dobru utakmicu sa puno volje i trke sa obje strane. Za promjenu ovu utakmicu sudio je ženski trojac, koji se nije baš najbolje snašao, iako su odsudili više manje solidno. Počelo je borbeno od prve minute sa prigodama na obje strane, da bi u 34 minuti nakon probijene desne strane unutar 16m došlo do pada domaćeg napadača, a pomalo nesigurna sutkinja nakon par sekundi dvojbe, svira jedanaesterac za domaće. Siguran izvođač bio je Lalić, 35', visoko jaki udarac pod prečku u golmanu desnu stranu i 1:0 za domaće.
U drugom djelu nastavljena je otvorena utakmica, te kako su naši počeli napadati, tako je uz tehničke pogreške u predaji lopte i otvaranjima, počelo "curiti" u sredini. Novalja se orijentirala na kontre i polukontre, tako da se naš golman Hasanbegović uz nekoliko čistih zicera koje je skinuo praktički unatoč izgubljenoj tekmi promovirao u igrača utakmice. Isto tako moramo istaknuti kako nam nije dosuđen čisti jedanaesterac par minuta prije kraja utakmice, te ostaje žal za izgubljena nova 3 boda jer po viđenom zaslužili smo makar "x" na ovom gostovanju. Nakon utakmice saznajemo od naših igrača da nije bilo govora o kontaktu za dosuđeni domaći jedanaesterac, međutim što je tu je, to je naša realnost, a sudačke pogreške uobičajene.
Što se tiče podrške sa "curve", unatoč što nas je bilo samo troje dole, navijalo se iz petnih žila ko da nas je deset puta više stiglo, a show je nastavljen i nakon utakmice te nakon što smo zaglavili po mraku na cesti gdje nije bilo ni pasa, doma dolazimo tek u jutarnje sate. Promrzli, umorni, gladni, žedni, ali isplatilo se svake sekunde. Idemo do kraja jer borba se nastavlja...

Snaga moje mladosti, izvor moje radosti...

-Slike-

Croatia United Kingdom Germany France Netherlands

godisnja
FORUM

GALERIJA
VIDEO

clanci

SUSAK

povijest