4qhgarn0p0wlv4mw7mzo

 • 1

 • 15

 • 16
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 9
 • 17
 • 12
 • 18
 • 40
Ispis
25
Ruj

Izvještaj: Orijent-Segesta 0:5

on Nedjelja, 25 Rujan 2011 14:07.

24.09.2011 Orijent-Segesta 0:5

60-ak najzagriženijih Orijentaša sa ograde C & C-a, sa zida iza sjevera, te sa krovova okolnih kuća svjedočilo je danas teškom porazu našeg Orijenta. Niti u snu nitko nije očekivao ovakav težak poraz, jer Segesta je došla na Krimeju poprilično uzdrmana, ranjena, prošlo tjednim događanjima u klubu. Visoki poraz protiv Grobničana, ostavka trenera, porazu u kupu u Splitu i kako čujemo rasulo u klubu je bilo razlog da budemo optimistični pred ovu utakmicu, međutim ispalo je potpuno suprotno. U komornoj atmosferi bez gledatelja naši su bili neprepoznatljivi. Tjedan prije u Bujama, bilo je loše, ali ovo danas je bilo katastrofa. Osim nekoliko prilika naših napadača, uzdrmane stative u prvih 45 minuta, nismo vidjeli ama baš ništa, dok se kod gostiju očito dogodio pozitivan šok, te su već do poluvremena vodili 0:2, da bi nam na kraju napunili mrežu sa visokih 0:5. Što je u glavama igrača to samo oni znaju, međutim šetnjom po terenu i bez natopljenog dresa znojem ne može se danas dobiti niti nekog seoskog niželigaša, a kamoli Segestu, koja bez obzira na sve probleme koje imaju su renomirani bivši prvoligaš i jedan od najstarijih klubova u Hrvatskoj.
U svakome slučaju očito da smo ušli u crni niz, rezultatski i igrom, zalijepili se za dno tablice, međutim potrudimo se prebroditi sve probleme, skupimo se, glavu gore i krenimo dalje je Orijent će ponovno ustati, prije ili kasnije, tako će sigurno biti...

-Slike-

Ispis
20
Ruj

Sankcije za Orijent

on Utorak, 20 Rujan 2011 15:19.

orijent
Odlukom disciplinske komisije zbog loše organizacije utakmice Orijent - Grobničan u kojoj se ista prekidala u 2 navrata za vrijeme odigravanja , te zbog brojnih ubačenih predmeta na teren i naposljetku napada na sudačku trojku od strane prisutnih navijača Nk Orijent kažnjava se sa 10 000 kn i jednom utakmicom bez gledatelja ( sljedeće kolo Orijent - Segesta ).Moramo napomenuti da je ovo određena najmanja moguća kazna!
Ispis
19
Ruj

Izvještaj: Buje-Orijent 2:0

on Ponedjeljak, 19 Rujan 2011 15:13.

17.09.2011. Buje-Orijent 2:0

Nastavljamo u ritmu dvije utakmice u tjednu. Na gostovanju na samom zapadu Istre prisutni smo sa 2 kombija ekipe. Protiv novopečenog trećeligaša NK Buje, očekivali smo najmanje bod, međutim i ovaj put napuštamo gostovanje sa 0 bodova na kontu. Prilika je bilo sa jedne i druge strane, ali je opet presudilo iskustvo domaće ekipe i nepreciznost naših napadača. Pružili smo podršku našem klubu tokom cijele utakmice uz odličnu atmosferu na tribini, a ovaj put se nije štedjelo upravu niti igrače uz salvu "prigodnih" skandiranja tokom cijele utakmice. U prvih pet kola naš Orijent je od mogućih 15 bodova ostvario tek dva boda i nalazi se na samom začelju prvenstvene tablice. Potrudimo se svi ko jedan bez obzira na sve probleme da u sljedećim susretu maksimalno podržimo naš klub jer ako ne mislimo dogodine u 4 ligu onda jednostavno moramo početi pobjeđivati. Budimo njihov jedini uvijek vjerni 12 igrač bez obzira na kojem stadionu igrali.
Ti si del života moga i ti ćeš vavek to i bit!

-Slike-

Ispis
17
Ruj

Priopćenje za javnost

on Subota, 17 Rujan 2011 06:36.

Nakon nemilih scena na utakmici Orijent-Grobničan odigrane u utorak 13.09.2011g, pošto smo prozvani od niza dušebrižnika te je očekivano dignuta hajka na navijače odnosno na članove navijačke skupine Red Fuckers od strane uprave kluba,delegata utakmice, medija i represivnih institucija dužni smo vam pružiti priopćenje za javnost.
Članovi navijačke skupine Red Fuckers te vodstvo Udruge "Kluba navijača Orijenta" odgovorno odbacuju svaku povezanost sa neredima na navedenoj utakmici, te se ograđujemo od navedenih događanja.
Naša navijačka skupina je bila smještena na istoj tribini sa ostalima gledateljima, tako da nismo upoznati sa nemilim scenama, te tvrdimo da u neredima nisu sudjelovali prozvani članovi naše navijačke skupine.

Vodstvo Kluba navijača Orijenta.

Croatia United Kingdom Germany France Netherlands

godisnja
FORUM

GALERIJA
VIDEO

clanci

SUSAK

povijest