4qhgarn0p0wlv4mw7mzo

 • 1

 • 15

 • 16
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 9
 • 17
 • 12
 • 18
 • 40
Ispis
19
Ruj

Izvještaj: Buje-Orijent 2:0

on Ponedjeljak, 19 Rujan 2011 15:13.

17.09.2011. Buje-Orijent 2:0

Nastavljamo u ritmu dvije utakmice u tjednu. Na gostovanju na samom zapadu Istre prisutni smo sa 2 kombija ekipe. Protiv novopečenog trećeligaša NK Buje, očekivali smo najmanje bod, međutim i ovaj put napuštamo gostovanje sa 0 bodova na kontu. Prilika je bilo sa jedne i druge strane, ali je opet presudilo iskustvo domaće ekipe i nepreciznost naših napadača. Pružili smo podršku našem klubu tokom cijele utakmice uz odličnu atmosferu na tribini, a ovaj put se nije štedjelo upravu niti igrače uz salvu "prigodnih" skandiranja tokom cijele utakmice. U prvih pet kola naš Orijent je od mogućih 15 bodova ostvario tek dva boda i nalazi se na samom začelju prvenstvene tablice. Potrudimo se svi ko jedan bez obzira na sve probleme da u sljedećim susretu maksimalno podržimo naš klub jer ako ne mislimo dogodine u 4 ligu onda jednostavno moramo početi pobjeđivati. Budimo njihov jedini uvijek vjerni 12 igrač bez obzira na kojem stadionu igrali.
Ti si del života moga i ti ćeš vavek to i bit!

-Slike-

Ispis
17
Ruj

Priopćenje za javnost

on Subota, 17 Rujan 2011 06:36.

Nakon nemilih scena na utakmici Orijent-Grobničan odigrane u utorak 13.09.2011g, pošto smo prozvani od niza dušebrižnika te je očekivano dignuta hajka na navijače odnosno na članove navijačke skupine Red Fuckers od strane uprave kluba,delegata utakmice, medija i represivnih institucija dužni smo vam pružiti priopćenje za javnost.
Članovi navijačke skupine Red Fuckers te vodstvo Udruge "Kluba navijača Orijenta" odgovorno odbacuju svaku povezanost sa neredima na navedenoj utakmici, te se ograđujemo od navedenih događanja.
Naša navijačka skupina je bila smještena na istoj tribini sa ostalima gledateljima, tako da nismo upoznati sa nemilim scenama, te tvrdimo da u neredima nisu sudjelovali prozvani članovi naše navijačke skupine.

Vodstvo Kluba navijača Orijenta.
Ispis
11
Ruj

Izvještaj:Zelina-Orijent 3:0

on Nedjelja, 11 Rujan 2011 18:23.

10.09.2011 Zelina-Orijent 3:0

Na gostovanju u Sv Ivan Zelini svjedočili smo glatkom porazu našeg Orijenta, s time da je praktički sve bilo riješeno već nakon prvog poluvremena. Pet minuta prije kraja prvog dijela, dobivamo 2 gola, što se pokazalo preteškim zadatkom da bi se vratili u utakmicu u drugom djelu. Domaćin je iz igre u 40' poveo da bi već u 43' iz jedanaesterca povećao na 2:0. U nastavku po vrlo sparnom i teškom vremenu naši dečki su pokušali se vratiti u utakmicu, međutim konkretniji i agresivniji domaćin u 76' pogađa za visokih 3:0 što je bio i konačni rezultat ove utakmice. Inače na ovo navijačko dobro gostovanje stiglo je nas 18. Navijanje prvo poluvrijeme na visini, a u nastavku tek u nekoliko navrata. Nakon rapsodije protiv Dubrave prošlo kolo, ponadali smo se da ćemo na ovom gostovanju iščupati najmanje bod, a na žalost na vrućem i polupraznom stadionu Zeline uslijedio nam je "hladan tuš". Nadajmo se da će se naši igraći oporaviti od ovog poraza jer već za 3 dana slijedi nam novi domaći ogled protiv Grobničana u večernje sate, a bodovi su nam neophodni. Nema mjesta kuknjavi, idemo dalje, te svi koji vole naš klub neka ga dođu i podržati. Nama igra samo pobjeda za odmak od dna ljestvice 3hnl zapad-središte, prema tome
ne pozabi da te volin...Svi na Krimeju!!!

-Slike-

Ispis
14
Ruj

Izvještaj:Orijent-Grobničan 1:1

on Srijeda, 14 Rujan 2011 14:26.

13.09.2011 Orijent-Grobničan 1:1

Orijent Sušak, ponos i čast, borba se nastavlja...

-Slike-

Croatia United Kingdom Germany France Netherlands

godisnja
FORUM

GALERIJA
VIDEO

clanci

SUSAK

povijest