4qhgarn0p0wlv4mw7mzo

 • 1

 • 15

 • 16
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 9
 • 17
 • 12
 • 18
 • 40
Ispis
15
Lip

Prvih pola stoljeća Orijenta(1919.-1969.)

on Srijeda, 15 Lipanj 2011 14:15.

povijestorijenta

U toku akcije "Uredimo svoj stadion" na stranici je napravljen sažeti "članak" od prvih pola stoljeća Orijenta gdje možete naći razne zanimljivosti od povijesti imena, rezultata i vodećih ljudi koji su tada bili na čelu Orijenta. Podaci su uzeti iz knjige "Prvih pola stoljeća Orijenta(1919.-1969.)" i nadamo se da će se u budućnosti realizirati prikupljanje starijih podataka i zanimljivosti o našem klubu da prikažemo i noviju povijest NK Orijenta. Svi zainteresirani imate priliku na našim stranicama "premijerno" pročitati prvih 50 godina Orijenta i uživati u bogatoj povijesti voljenog nam kluba.

Orijent se voli od malih nogu!

Ispis
08
Lip

Nastavak akcije "uredimo svoj stadion"

on Srijeda, 08 Lipanj 2011 20:31.

NK Orijent i udruga Klub navijača Orijenta, povodom obnove stadiona, sa ciljem stvaranja nove trofejne sale,odnosno malog klupskog muzeja poziva sve svoje bivše igrače, trenere, navijače, prijatelje te štovatelje NK Orijent ukoliko imate doma materijal koji je vezan uz povijest voljenog nam kluba, te ukoliko ste voljni isti materijal darovati klubu molimo da nam se javite na dole navedenu kontakt mail adresu. Pod materijalom smatramo sve što je vezano uz povijest kluba, bilo da se radi o starim fotografijama, ulaznicama, novinskim člancima, klupskim novinama, kopačkama, dresovima, značkama, zastavicama te svim ostalim materijalima koji su vezani uz voljeni nam klub sa Sušaka tijekom svoje 92 godine života.

                                                     Kontakt mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Ispis
08
Lip

20.06.11 ORIJENT(irajmo) se!!!

on Srijeda, 08 Lipanj 2011 21:00.

orijent

U organizaciji škole nogometa NK Orijent drugu godinu zaredom 20.06. sa početkom u 19h na našoj Krimeji odvit će se svečano zatvaranje sezone 2010/2011.

Ono što očekuje sve prisutne je svečano zatvaranje sezone uz proglašenje najboljih igrača po svim kategorijama u klubu od limača do seniora, te druženje svih Orijentaša uz popratne sadržaje i poneko iznenađenje.

Ispis
29
Svi

Izvještaj: Orijent-Crikvenica

on Nedjelja, 29 Svibanj 2011 19:26.

28.05.2011 Orijent-Crikvenica 4:1

Evo došli smo i do zadnjeg kola ove sezone. Orijent express uz ludnicu sa tribine doslovce je pomeo oslabljene Kirce koji su zbog bolesti na Krimeju stigli sa 5 juniora. Već od prve minute krenulo je odlično kako na terenu tako i na tribinama, gdje naš Orijent već u prvom poluvremenu zabija 3 komada, a grlata podrška najvjernijih okrunjena je izvedbom koreografije i upaljenom brojnom pirotehnikom. U drugom dijelu nastavljamo u istom ritmu, Orijent ima inicijativu te navaljuje na gol gostiju, dok euforična tribina grmi, uz ponešto upaljene pirotehnike u par navrata, te podignute zastave na 2 štapa i barjake koji su se vijorili cijeli drugi dio. Odlična igra na krimejskoj "grbavici" okrunjena je brojnim prigodama te još jednim pogotkom za visoku pobjedu koja nam je osigurala 11 -to mjesto na tablici 3hnl zapad-središte, te uz par poklopljenih rezultata sa dna ljestvice i ostanak u ovoj ligi i dogodine. Na kraju utakmice Red Fuckers show završen je ulaskom u teren te proslavom pobjede sa odlično raspoloženim igračima za koje se nadamo da će ostati i sljedeću sezonu na okupu. Sa ovom ludnicom na Krimeji završena je i ova seniorska sezona 2010/2011, a ono što će slijediti tokom 6 mjeseca je obnova stadiona, uz druženje, rad i roštiljanje, te službeni završetak sezone koji će se odviti 20.06.2011 o kojem ćemo vas još sve obavijestiti i pozvati.
Budimo ponosni i svaka čast svima koji su uložili svoj trud da još jednom pokažemo da smo pravi i da našoj ljubavi prema Orijentu nema kraja.

-Slike-

Croatia United Kingdom Germany France Netherlands

godisnja
FORUM

GALERIJA
VIDEO

clanci

SUSAK

povijest