4qhgarn0p0wlv4mw7mzo

 • 1

 • 2

 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 9
 • 68
 • 12
 • 14
 • 40
Ispis
07
Ruj

Izvještaj : NK Halubjan - ORIJENT

on Srijeda, 07 Rujan 2016 10:33.

03.09.2016. NK Halubjan - ORIJENT 1:1

U 2. kolu MŽNL nastavljamo putevima Orijenta, a put nas je odveo na Halubje na stadion Brnasi.
Pred oko 150 gledatelja gdje je popunjena tribina uzduž terena u velikoj mjeri drukala za Orijent bilo je gušt gledati naš klub koji se borio za prve bodove " na strani " ove nove sezone.
Utakmica sa puno ritma bez previše šansi sa završnicom obilovala je borbenošću, ali i nezaobilaznim sudačkim dvojbenim odlukama koji su uveli nervozu na tribinu. Prva situacija je bila dosuđeni jedanesterac za domaćine, a druga je bila ubrzo nakon toga pad našeg napadača Mikulića na vrhu 16 m koje je sudac okarakterizirao kao simuliranje uz nezabiloaznu opomenu. Tu naravno i gostujući navijači nisu ostali dužni, pa je i utakmica nastavljena nakon kratkog prekida.
Solidnu utakmicu pratila je i dobra atmosfera u režiji Red Fuckersa gdje smo bodrili klub svih 90 minuta, da bi naši zabili u 61' gol za 1:1, a i do kraja utakmice nisu uspjeli okruniti inicijativu sa drugim pogodkom za pobjedu, međutim i ovako je bilo dobro kako na terenu tako i na tribini.
Idemo dalje slijedi nam domaći ogled protiv NK Lošinja gdje cemo gurati naš klub ka novoj domaćoj pobjedi za dobar početak nove sezone. Podržimo naš klub u sto većem broju, vidimo se na Krimeji!

-Slike-

Ispis
29
Kol

Izvještaj : Orijent - nk Funtana

on Ponedjeljak, 29 Kolovoz 2016 14:55.

27.08.2016. ORIJENT - NK Funtana 2:0

Ovu subotu iza nas odigrano je 1. prvenstveno kolo MZNL - NS Rijeka ( 4.HNL) i sa time krenuli smo u novu sezonu 2016/17.
Inace pred prvenstvo se uvijek igralo 1. kolo zupanijskog kupa, medjutim ne i ove sezone, tako da se krenulo i tjedan ranije sa natjecateljskim dijelom utakmica.
Kako to biva u prvome kolu, prva utakmica ove sezone po vrućem i sparnome vremenu privukla je samo najvjernije i one koje nisu na radnoj sezoni ili na godisnjima van Grada tako da je utakmica odigrana pred oko 150 gledatelja na nasoj staroj Krimeji.
Kako smo i ove godine aktivni u radu kluba, tako smo i ovu utakmicu bili "razbacani" po cijelome stadionu na raznim zaduzenjima, a na stajanju se skupila standardna grupica iza udarne krpe.
Kao i prosle sezone kada smo igrali zadnju domacu utakmicu takodjer protiv Funtane i ova utakmica je bila ljetna (polu)uspavanka gdje su gosti dosli bez amibicija da ozbiljnije ugroze nas gol, a nasi Orijentasi su odigrali jednu solidnu utakmicu dovoljnu za pobjedu i pokazali kvalitetu vise od gostiju sa zapadne obale Istre.
Navijačka tribina bez previše zanimljivosti, ali uz jednu dobru atmosferu i zajebanciju, a dobro se i drukalo zadnjih pola ure utakmice.
Sve u svemu dobar početak, krenulo se sa pobjedom sto je najbitnije, a sve ostalo ce doci samo po sebi i sa povratkom vise navijača na tribinu po završetku ljetne sezone.
Osim toga ove godine uveli smo i mogućnost kupovine godisnje ulaznice, pa da i na taj nacin pomognemo voljeni klub, a sve novosti sa navijačke strane mozete pratiti i dalje na našoj stranici http://www.redfuckers.net , a sa klupske strane na službenoj stranici kluba http://www.nk-orijent.com i službenoj facebook stranici kluba.
I ove sezone podrzimo nas klub gdje god da igra - ORIJENTirajmo SE

-Slika-

Ispis
20
Srp

Novi šalovi

on Srijeda, 20 Srpanj 2016 07:19.

Dostupni su novi šalovi. Serija je limitirana tako da će šal biti dostupan samo za članove udruge.

Cijena:100kn

1

Ispis
19
Lip

...

on Nedjelja, 19 Lipanj 2016 18:56.

Croatia United Kingdom Germany France Netherlands

godisnja
FORUM

GALERIJA
VIDEO

clanci

SUSAK

povijest