Ispis
21
Stu

Izvještaj: Orijent-Grobničan

20.11.2010

Orijent-Grobničan 1:3

Zadnja utakmica ove godine na Krimeji, okupila je rijetko viđeni veći broj ljubitelja nogometa, sa oko 500 prisutnih na tribini stadiona. Sama činjenica da na ovoj utakmici dvaju susjeda je bilo toliko gledatelja je jasni pokazatelj da je ova liga "središte-zapad" totalni promašaj, jer na 99% ostalih utakmica u ovoj ligi stadioni zjape prazne, a tek susreti lokalnih klubova privuku veći broj navijača.
Na žalost osim poraza ostaje žal što zahvaljujući nogometnom savezu nije usvojena ideja da se ova utakmica igra pod reflektorima u kasno popodnevnom terminu, umjesto ranih 13:30h, jer sigurno bi broj prisutnih bio i još veći. Ekipa Grobničana se pokazala iskusnijom ekipom, te nakon 1:1 na poluvremenu su svjesno prepustili inicijativu našim Orijentašima koji su napadali a gosti zabijali, te za konačnih 1:3 zaslužni su bivši Orijentaši u dresu Grobničana ( Bajramović, Malkić, Flego).
Što se tiče najvjernije ekipe, uz navijanje od prve do zadnje minute, skupljamo se sve do poluvremena, te uz obilježavanje dana sjećanja na Grad Heroja, naš klub je ponovno imao podršku koja je iznad razine samoga kluba kojeg toliko volimo. Na žalost poraz je poprilično teško pao, te uz podršku dečkima i na kraju utakmice, možemo očekivati neizvjesno proljeće za naš klub. Slijedi još jedno kolo gdje ćemo našem Orijentu pružiti maksimalnu podršku, te nakon toga dolazi nam preduga zimska stanka.
Zauvijek s tobom!!!
Borba se nastavlja!

-Slike-