Ispis
04
Stu

Izvještaj: ORIJENT - NK Vinodol

29.10.2016 ORIJENT - NK Vinodol 3:2

Na Krimeji pred lijepim brojem navijaca obaju kluba koji su se skupljali sve do kraja utakmice vidjeli smo napokon jednu dobru utakmicu i zbilja dobro izdanje naseg Orijenta.
Naravno kako to biva kod nas, krenulo je lose gdje je NK Vinodol na poluvremenu imao vodstvo od 0:1 i sve je "mirisalo" na vec vidjeno, Orijent napada, stvara prilike, ima inicijativu a gosti zabijaju.
U drugome poluvremenu Ismaili se sjurio prema gostujucem golu, nanizao nekoliko igraca i zabio za 1:1 sto je bio okidac da nasi jos jace stisnu i krenu kao preokretu, sto se i dogodilo.
17' poslije najraspolozeniji na ovoj utakmici, Ismaili svojim drugim pogodkom dovodi nas u vodstvo, a Brdar vec u slijedecoj akciji zabija za 3:1 i veliki preokret naseg Orijenta u nastavku.
Gosti iz Novog Vinodolskog se nedaju, i u 82' smanjuju na 3:2 sto je unijelo dodatnu nervozu kako na terenu tako i na tribinama.
Ipak do kraja utakmice, Orijentasi se nedaju pokusava se ugroziti gol gostiju, te se dobro branio u naletima zutih i 3 boda ostaju na Krimeji.
Nakon dosta dugo vremena vidjeli smo jednu dobru utakmicu, raspolozeni Orijent koji moze vise bolje jace, kada je voljni moment prisutan na visini, te nadajmo se da cemo nakon 9. kola uhvatiti kontinuitet dobrih igara i rezultata kako bi krenuli prema gore.
Inace bez zanimljivosti na tribinama, malobrojna ekipa sa stajanja gdje je dobar dio ljudi falio zbog vjencanja jednog od nasih, ali i dogadja od tjedan dana prije, je pruzala podrsku svih 90 minuta, medjutim nesto vise od toga jednostavno nije bilo moguce. Sve u svemu dobar Orijent, i dalje "laganica" na domacim utakmicama i to je to iz ovoga kola.
Borba se nastavlja...

-Slike-