Ispis
15
Stu

IZVJEŠTAJ : ORIJENT - NK Nehaj

12.11.2016 ORIJENT - NK Nehaj 2:0

Na nasoj Krimeji u pravom zimskome ugodjaju i hladnoj buri koja nije potjeraka stotinjak najzagrizenijih Orijentasa vidjeli smo jednu dobru utakmicu gdje se nas Orijent domacinski nametnuo Senjanima koji su na Krimeji stigli u problemima koji se vuku jos od proslog kola i domaceg poraza od 0:5.
Cvrsti Orijent preuzeo je inicijativu od prve minute te nakon pocetnih 40 ak minuta gdje su "Uskoci" solidno parirali, konacno se sav trud isplati i nakon ubacaja sa strane Grbac pogadja za 1:0 sa kojim se otislo na odmor.
Odmah u nastavku Sertic u 47' pogadja za 2:0 i onda je sve bilo jasno, a gosti su jos dobro prosli samo sa dva gola u mrezi do kraja utakmice.
Naravno nas Orijent nije bio bez podrske gdje se na stajanju stisla malobroja ali odlicno rasolozena ekipa koja je 90 minuta vodila svoj klub do pobjede. Stavljena je i zastava HRHB kao znak podrske nasim ljudima, medjutim bura koja je je opasno ometala igru je prijetila i skidanjem "krpa", sto nas je i podsjetilo ono sto nam sada slijedi, prava zima i neumorna bura koja trese Susakom.
Cilj je ostvaren, pobjeda je dosla za skok na ljestvici na 8. mjesto, slijede nam jos 3 kola do zimske stanke gdje je cilj prikljuciti se vodecima na tablici.
Dobra utakmica uz neumornu podrsku sa tribine i idemo dalje borba se nastavlja sve do kraja ove godine!

-Slike-