Ispis
23
Stu

Najava : Orijent - NK Cres 26.11.2016

1

Pozivamo sve nase prijatelje, clanove kluba, djelatnike, igrace, upravu, roditelje, clanove navijacke skupine Red Fuckers, te opcenito sve Orijentase i stovatelje kluba da se odazovu i pridruze u subotu 26.11.2016. prvo na zadnjoj domacoj utakmici na nasoj Krimeji od 13:30h, Orijent - Cres, te nakon toga na dobrovoljnoj donacijskoj veceri za pomoc clanovima grupe sa kaznama i zabranama koje su stigle nakon gostovanja u Fazani ove sezone.
Zabava ce se sastojati od svirke SSG-a (Sinovi Susaka Grada) & prijatelja, kuhati ce se kotlic, te biti ce mali stand sa nasim navijackim artiklima gdje cemo za ovu priliku izloziti i poseban set novih bedjeva, a na njemu ce se naci neizostavni ostali dio rekvizita (salovi, kape, majice, naljepnice i sl.)
Posto je ovo dobrovoljna donacijska vecer cilj je putem dobrovoljnih donacija skupiti sto veci iznos kako bi se deckima olaksalo placanje visokih kazni, a sav prihod od dobrovoljnog placanja ulaza na svirku, porcija odlicnog kotlica koji ce pripremiti nas Susacki masterchef i njegovi decki, prodaje sa standa, te popijene pive ici ce za prijatelje sa tribine.
U Caffe baru ce na nekoliko lokacija biti izlozene kutije za donacije, prema tome, pokazimo koliko nam je stalo da se pomogne prijateljima sa kojima dijelimo tribinu i vise od toga i pomognimo sami sebe.
Znaci zabava i druzenje ce poceti vec od jutra, pa ce se nastaviti sa odlaskom na utakmicu (Orijent - Cres od 13:30h), nastaviti ce se nakon utakmice, a glazbeni dio, te klopa ce nam stici sa dolaskom noci, dok je zabava predvidjena do zatvaranja 64 do 2h ujutro!
Molimo Vas da pozovete sve prijatelje, da sirite novosti i vidimo se u subotu u sto vecem broju!
Podrzimo nase decke! Sloboda navijacima, kuna po kuna korak dalje od "pržuna".