Ispis
05
Pro

Izvještaj : NK Grobnican - ORIJENT

03.12.2016 NK Grobnican - ORIJENT 3:0

U zadnjem kolu polusezone MZNL NS Rijeka (4.HNL), putevi Orijenta odveli su nas na stadion u Mavrincima. Rani termin utakmice, hladnoca, a i prvoligaski derbi koji je dobar dio Grobnicana odveo put ZG-a sigurno je utjecalo na posjetu, tako da je utakmicu pohodilo tek stotinjak gledatelja, ali i grupa Red Fuckersa koja je jos jednom napravila odlicnu atmosferu.
Nas Orijent koji je podbacio u zadnjim susretima je dosao po pobjedu, medjutim od pobjede nismo vidjeli niti "p", vec poraz sa lakih 3 komada u svojoj mrezi.
Utakmica je obiljezila odlicna podrska sa tribine svih 90 minuta, solidan Grobnican i nas Orijent u cijoj ekipi ocito nesto ne stima.
Isto tako nakon debakla na ovoj polusezoni gdje smo zauzeli tek 12. Mjesto na ljestvici ove 4.HNL bilo bi moralno i normalno da je trener E.Brajkovic ponudio ostavku, medjutim to se jos uvijek nije dogodilo. Ono o cemu ce ostati upamcen ovaj susret je odlicna podrska ekipe RF-a sa tribine kao jedina svjetla tocka praznih stadiona nizih liga i jos uvijek ostaje osjecaj da nam trebaju jace utakmice i jaci Orijent, a ne da vec godinama ne mozemo vise mucenja po nizim ligama.
Slijedi nam pauza te vidimo se u 2017g uz nase crveno-bijele.
Podrzi svoj lokalni klub!
Borba se nastavlja!

-Slike-