Ispis
21
Ožu

Izvještaj : ORIJENT - Halubjan

11.03.2017. ORIJENT - Halubjan 0:1

Prvo domaće kolo u nastavku sezone donijelo nam je i prvi domaći poraz koji nas je gurnu dva mjesta dole, tako da smo sada na samome dnu ljestvice MŽNL Zapad (4 HNL) na četrnaestome mjestu od šesnaest ekipa.
Ono što sada slijedi je jasno, a to je još jedna grčevita borba za ostanak u ligi.
Nakon poraza u Funtani tjedan dana prije, pred lijepim brojem gledatelja naši Orijentaši su trebali iskupljenje protiv gostiju sa Viškova, međutim uslijedio je novi poraz.
Loš teren i bura na Krimeji još je dodatno otežavala posao igračima i osim puno trke, borbe, htjenja, nismo vidjeli puno akcija sa obje strane. Orijent u 45' ne realizira "zicer" za vodstvo i na poluvrijeme se odlazi sa nulom sa obje strane. U nastavku utakmice bilo je jasno da tko da prvi gol da će odnijeti i pobjedu, te gosti nakon jedne izražene akcije i pogreške naše obrane, pospremaju jedan "otpadak" za 0:1 i muk na lijepo ispunjenoj tribini Orijentovog igrališta.
Orijent naravno i na ovoj utakmici nije bio bez podrške vjernih Red Fuckersa koji su se vratili na prijašnju tribinu. Uz sporadično navijanje najvjernijih podržalo se dečke unatoč još jednoj lošoj "predstavi", a izgubljeni sudci koji su u zadnjim minutama krivim odlukama unijeli pregršt nervoze kako na terenu tako i na tribinama, ispraćeni su kako i zaslužuju sa terena.
Loše otvaranje sezone nagovješćuje nam da će ovo biti još jedna teška polusezona gdje će trebati se "naoružati" sa puno živaca i energije kako bi se iščupali od ispadanja u rang niže (1 ŽNL).
U prvenstvo se krenulo loše, imamo težak raspored, prema tome glavu gore i idemo dalje!
Borba se nastavlja...ako treba i u 8 ligu!

-Slika-