Ispis
21
Ožu

Izvještaj : Lošinj - ORIJENT

18.03.2017. Lošinj - ORIJENT 0:0

18. kolo MŽNL NS Rijeka ( 4 HNL ), nastavljamo putevima Orijenta, koji nas je odveo na Mali Lošinj.
Do Malog Lošinja u još uvijek poluzimskome ugođaju nije baš najjednostavnije za doći, međutim najvjernija "banda" se ipak uspjela "dokotrljati" do Lošinja.
Inače ekipa NK Lošinj je do jučer bila prva na tablici, naš Orijent na samome dnu na četrnaestom mjestu od šesnaest ekipa, tako da Orijentaši nisu pratkički imali što izgubiti protiv favorizirnog domaćina gdje više od pola ekipe im je sastavljena od igrača iz Rijeke, te brojnih bivših igrača Orijenta.
Dolazak Orijenta na Lošinj je očito pobudio interes domaćina pa je i mali stadion u Čikatu bio lijepo ispunjen gledateljima.
Za razliku od mučenja u prva dva kola nastavka sezone, ova utakmica je bila u visokom ritmu i za gušt svim pristiglim na stadion, s time da je naš Orijent odigrao odlično i da je bilo samo malo više mirnoće u nekoliko navrata u završnici, mogli smo odnijeti sva tri boda sa dalekog Lošinja.
Orijent uz 90 minuta podrške grupe fanatika igrao je hrabro, a u ovaj odličan susret uklopili su se i suci koji ovaj puta su odradili posao na visini, te konačnih 0:0 je realan rezultat s obzirom na viđeno iako ostaje žal da nismo zabili makar jedan od tri zicera, međutim svakako se treba biti zadovoljan jer malo tko je očekivao da ćemo iščupati bodove protiv do jučer prvoga na tablici.
Podrška vjernih Red Fuckersa nije izostala niti na ovome otočkom gostovanju, poparalo se grlo i dlan, podržalo klub koji sa ovim bodom još uvijek nam je na samome dnu ljestvice, međutim uz isti pristup i u slijedećim susretima možemo očekivati zanimljivu borbu za ostanak.
Borba se nastavlja!

-Slike-