Ispis
28
Ožu

Izvještaj: ORIJENT - Pazinka

25.03.2017. ORIJENT - Pazinka 0:0

Susret Orijenta i Pazinke nakon gotovo 20 godina lijepo je ispunio tribinu stare nam Krimeje.
Zadnja utakmica Orijent - Pazinka 4:1, odigrana je u sklopu 2 HNL, 31.08.1997 godine, te evo nakon gotovo 20 godina ponovno smo se sreli samo dvije stepenice niže.
Ovaj susret je imao i simbolično malo veću težinu jer oba kluba su nekada igrali 1. HNL (Pazinka u sezoni 1992/93, Orijent 1996/97), oba kluba su doživjela svoj krah, ali i digla iz pepela.
Pazinka je na Krimeju stigla kao momčad koja je druga na tablici, koja redom dobiva utakmice, a naš Orijent nakon osvojenog boda na Lošinju se pomalo diže, te kako smo na samome dnu tablice, borba za opstanak je naša realnost, a poznato je da Orijentaši najbolje igraju protiv najjačih ekipa.
Uz odličnu navijačku podršku vjernih Red Fuckersa, dečki na terenu su dali maksimum i bod zasluženo ostaje na Krimeji. Bila je to dobra utakmica gdje su gosti u nekoliko navrata pogodili okvir gola naših, Orijent je igrao otvoreno i napadao gol uz nekoliko zapucanih "zicera", a jedino što je falilo su golovi, međutim bila je to dobra utakmica za oko gledatelja.
U kutu tribine raspjevana ekipa poparala je grlo i dlan noseći naš klub do zasluženog boda koji nas je popeo jednu stepenicu više na tablici MŽNL NS Rijeka ( 4 HNL)
Borba za ostanak će biti dugačka i naporna, tako da podržimo naš klub i u narednim susretima gdje god da Orijent igra!

PIKALA SE TAKALA SE BALA SA SUŠAKA!

-Slike-