Ispis
03
Tra

IZvještaj : Crikvenica - ORIJENT

01.04.2017. Crikvenica - ORIJENT 0:2

20. kolo MŽNL NS Rijeka (4 HNL), odvelo nas je na gradski stadion podno Kotora u Crikvenicu.
Bila je ovo odlična subota za sve koji su stigli u Crikvenicu bodriti naš klub.
Na odličnom travnjaku naš Orijent je od prve minute se postavio odlično da bi već u 45 sekundi utakmice mladi Torić zabio za 0:1. Ne pamtimo tako brzo vodstvo Orijenta, koju nažalost nismo vidjeli zbog kašnjenja na početak utakmice.
Po dolasku na stadion smještamo se na uobičajeni dio, te kreće glasna podrška od dobre ekipe koja se skupila u Crikvenici. Nismo dugo gledali tako dobru igru naših, da bi već u 33' vodili sa 0:2.
U nastavku "Kirci" pokušavaju sa kontinuiranim napadima, koja naša obrana razbija, a brzim polukontrama i kontrama ugrožavamo domaćina, te da je bilo još malo koncentracije mogli smo zabiti i još pokoji gol. U 61' nakon oklijevanja nesigurni sudac dosuđuje jedanesterac za Crikvenicu. Kuna puca u lijevi kut, Nicoleti se baca i brani jedanesterac za ludnicu na tribini i time daje još snage ostatku ekipe na terenu.
Subota uz Orijent na drvenoj tribini gradskog stadiona donijela nam je red meze, red konobara, red zajebancije i dobre podrške, red odličnog Orijenta i tko to more platit?
Prva gostujuća pobjeda i ukupno druga u cijeloj sezoni dočekana je na ogradi, ali i pošteno proslavljena nakon utakmice.
Ovom pobjedom malo smo se maknuli sa samoga dna tablice, a ono što veseli je da Orijent već u tri kola igra dobro, tako da s pravom očekujemo još dobrih utakmice u ostatku sezone.

-Slike-