Ispis
12
Tra

Izvještaj : Otočac - ORIJENT

08.04.2017. Otočac - ORIJENT 0:0

U sklopu 21.kola, na drugo gostovanje zaredom put nas je odveo u srce Like, Grad Otočac.
Zbog prošlogodišnjeg gostovanja, ovaj puta policija ne prepušta ništa slučaju, tako da po putu i na gradskome igralištu je bilo skoro više policije nego gledatelja.
Otočac je isključivo domaćinska ekipa i bilo je jasno da ćemo teško do bodova, međutim unatoč grbavom terenu i pritisku na suca, Orijentaši su se pokazali kao momčad koja se voli nadigravati za razliku od domaćina koji samo klepaju po nogama i na silu pokušavaju ugroziti gol protivnika.
Prvo poluvrijeme je svakako pripalo Orijentašima, drugo Otočcu koji je imao malo više izraženih šansi za gol, tako da je "nula" najpravedniji rezultat utakmice.
Ekipa koja je stigla do Otočca i smjestila se na tribinu gradskog igrališta podržala je dečke na terenu koji sada imaju pozitivan niz do četiri utakmice bez poraza i sa time smo se malo odmakli prema sredini ljestvice ove MŽNL NS Rijeka (4 HNL).
Sve u svemu, Otočac kao jedno manje brojno ali i dobro gostovanje je iza nas. Nažalost i ove godine smo ispali iz županijskog kupa, u prvenstvu guramo koliko ide, sigurno je da nećemo konkurirati bogatijim klubovima koji se bore za naslov, ali veseli taj mali niz od četiri utakmice bez poraza, tako da očekujemo još dobrih utakmica u nastavku sezone koja sigurno neće proći i bez podrške najzagriženijih.
Igraj Orijent čvrsto do kraja i to je ono što je najbitnije!
Borba se nastavlja!

-Slike-