Ispis
21
Tra

Izvještaj : ORIJENT - Naprijed

15.04.2017 ORIJENT - Naprijed 1:1

U 22.kolu MŽNL NS Rijeka, kiša je ozbiljno zaprijetila odgodi utakmice, tako da je i sama posjeta na stadionu Krimeja bila manja nego što je inače u lokalnom ogledu Sušačana i Hreljana.
Blatnjav teren na nekim dijelovima poprilično prekriven vodom još je dodatno unio tenzije, pa smo uz pravu borbenu utakmicu vidjeli pregršt uklizavanja.
Utakmica je za Orijent krenula odličnu gdje već u prvome napadu nakon što je lopta krenula sa centra Šarković zabija za vodstvo od 1:0 i šok za goste sa Hreljina.
Rani pogodak je dodatno podigao ekipu koja je bolja cijelo prvo poluvrijeme, međutim ne uspjevamo realizirati još dva, tri zicera za miran nastavak nakon poluvremena.
U nastavku utakmice gledamo bespoštednu borbu gdje Naprijed ima više posjed lopte u nogama, a Orijentaši napadaju iz kontranapada.
Nakon što nismo uspjeli zabiti, naravno stiže kazna i to u 90' utakmice.
Jedan od naših obrambenih igrača, radi prekršaj na 17-18 metara od vrata.
Gostujući napadač Smolčić izvodi slobodan udarac, prebacuje živi zid i pogađa golmanov desni kut za konačnih 1:1.
Utakmici punoj žustrine pridonio je i sudac Radovan sa pomoćnicima gdje su poništili regularan gol prvo našim Orijentašima, potom gostima sa Hreljina, te su unijeli puno nervoze na tribinu, koja je u par navrata ključala.
Navijačka podrška je bila malobrojna ali i glasna, a kako se dio ekipe smjestio duž cijele tribine, tako je i pritisak i podrška dolazila sa svih strana.
Sve u svemu nastavljen je pozitivan niz od pet utakmica bez poraza, međutim ostaje dojam da smo neiskustvom izgubili dva boda jer imali smo pobjedu u svojim nogama.
Jedna neopreznost i lijepi gol gostiju iz slobodnog udarca koštalo nas je pobjede, tako da za sada teško pobjeđujemo, ali i teško gubimo, te sa time smo još uvijek u donjem domu ljestvice ove 4 HNL.
Igrači su po završteku ispraćeni podrškom sa tribine, a treće poluvrijeme se nastavilo na šanku uz nezaobilazne nogometne teme.
Rekli bi next year we'll be champions :)

-Slike-