Ispis
26
Tra

Izvještaj : Rovinj - ORIJENT

22.04.2017. Rovinj - ORIJENT 1:4

Na dan kada se igrala "derby del Učka" u Puli u nešto sjevernijem Rovinju, naš Orijent je igrao jednu "malu" utakmicu ove 4 HNL na stadionu Valbruna u Rovinju.
U neviđenoj euforiji preko Rječine, gostovanje Rijeke u Puli je povukao skoro pa 2000 navijača put Pule, da bi jedna mala grupica ludjaka se ipak probila zakrčenim cestama i stigla u Rovinj bodriti svoje crveno-bijele
Favoriziran domaćin je sa podsmjehom dočekao naše dečke koji su došli sa gradskim busom, da bi ih naši isprašili sa visokih 1:4, a da je bilo još samo malo preciznosti i koncentracije, rezultat je mogao biti i puno gori po domaćina.
Od prve minute Orijent express se nametnuo domaćinima, da bi već u prvome poluvremenu golovima dvostrukog strijelca Šarkovića (12', 38') imali 0:2.
Kako je poznato da Rovinj ima dobru ekipu u nastavku utakmice, domaćin se pokušava vratiti u utakmicu, te smanjuje na 1:2.
Uskoro u igru ulazi "Serta gol" i u maniri rasnih strijelaca već u prvim dodirima s loptom zabija za 1:3 u 67' za ludnicu na rovinjskoj "curvi" gdje se smjestila ekipa Red Fuckers.
Orijent igra odlično, uspješno se brani, otvoreno napada, te radi nered u domaćem veznom redu i zadnjoj liniji "kanarinaca".
Naši dečki gladni pobjeda stišču domaće, te u 81' Grgurić zabija za visokih 1:4 i nevjerovatnu pobjedu u Rovinju!
Sa sigurnošću se nitko od nas ne može sjetiti kada smo zadnji puta ne pobjedili, već samo uzeli bod u Rovinju, da bi sada doslovce protutnjali kao brzi vlak i pomeli favoriziranog domaćina koji se nalazi u samom vrhu ljestvice.
Bila je ovo utakmica za pamćenje i za gušt Red Fuckers ekipe koja je sa zakasnjenjem ipak stigla na prazan stadion u Rovinju, te bodrila svoj klub do ove velike pobjede za nastavak pozitivnog niza od šest utakmica bez poraza.
Šteta je da smo u samoj sredini ljestvice i da ne možemo puno prema gore, međutim gušt je gledati golobradu ekipu Orijentaša koji beskompromisno idu na pobjedu na svakoj utakmici, još samo da imamo dobar teren na Krimeji gdje bio nam bio kraj?!
Čestike našim dečkima na pobjedi te svaka čast ekipi koja se probila kroz zatvorene dionice na cestama, te stigli do Rovinja podržati crveno-bijele!

ZA NAS NEMA PREDAJE!

-Slike-