Ispis
19
Svi

Izvještaj : ORIJENT - Rudar

13.05.2017. ORIJENT - Rudar 4:2

Kako je na isti dan u isti sat preko Rječine odigran prvoligaški Jadranski derbi u nezapamćenoj euforiji, tako je nekoliko lokalnih klubova sa kojima dijelimo travnjake ove MŽNL NS Rijeka, svoje utakmice 26.kola igralo dan prije (Halubjan i Naprijed).
Orijentaši i Labinjoni su odlučili drugačije i odigrali svoje kolo u uobičajenom terminu od 17h, a na Krimeji se našlo oko 150 Orijentaša, te grupu Red Fuckersa koji su napravili odličnu atmosferu 90+ minuta.
Rudar je na Krimeju stigao kao drugi na tablici, te mu je igrala samo pobjeda za nastavak borbe za prvo mjesto, dok naš Orijent igra odlično proljeće sa čak 9 utakmica u nizu bez poraza, međutim nažalost i sredinu ljestvice.
Sve je počelo odlično za Orijent gdje već u 11' Klenovšek zabija za 1:0, da bi nakon pogodka zeleno-crni preuzeli inicijativu i u 39' pogodili za 1:1.
Odlična atmosfera u kutu tribine ne prestaje te su naši dečki u svlačionicu otpračeni sa bučnom podrškom, a navijanje nije stalo čak niti na poluvremenu. Ludnica u pravome smislu riječi.
Nastavak je donio nova uzbuđenja na travnjaku i tribinama, gdje već do 67' vodimo 3:1.
Gosti desetak minuta prije kraja smanjuju na 3:2, ali točki na "i" stavlja ludi Fabris, koji u 89' pogadja za 4:2 i show na "drvenim foteljama" stare nam Krimeje.
Bila je ovo još jedna luda subota uz jedini nam Orijent, a fešta je nastavljena kao što to uvijek biva kod nas do duboko u noć.
Orijent i dalje igra odlično, nažalost ne možemo više od sredine tablice, eventualno gornjeg dijela, međutim malo nam treba za sreću, a "bolest" zvana Orijent je neizlječiva.
Ostaju nam još 4 kola do kraja, idemo jako za završetak još jedne lige prvaka zvane MŽNL Zapad!
Ljubavi nema kraja, borba se nastavlja!

-Slike-