Ispis
03
Tra

Izvještaj: Orijent - Vrapče

02.04.2011 Orijent-Vrapče 1:0

Orijent i pobjeda to je jedino bitno! Ništa drugo nije bitno. Niti tko je bio, tko nije, što je bilo loše, što dobro, ništa ama baš ništa nije bitno osim Orijenta i ove pobjede sa kojom smo nagrađeni za trud tokom tjedna i na samoj utakmici. Sve loše ćemo gledati promijeniti, sve dobro ćemo gledati još samo poboljšati. Vidjeti prijatelje sa tribine, koji slave ovu pobjedu, koji su se veselili kao da smo osvojili HR kup, bilo je odlično.
Kada ljudi od skoro 4 banke i sa preko 20 godina staža u RF-ima, preskaču ogradu i slave sa igračima, kada dečki od 21-22 godine goli skaču na ogradu, kada klinci od 13-14 godina mašu sa zastavama onda je to to. To je bit svega - Orijent!!!
Svi smo tu samo zbog Orijenta, jučer, danas, sutra. Ljubav prema klubu je nemjerljiva, a navijanje unatoč ponovno negledljivoj utakmici naročito u prvih 45 minuta konstantno i na visini. Dugo se čekalo na ovu pobjedu, predugo i u 84 minuti puklo je!!! Mladi Škarica snažnim slobodnjakom sa nekih 18m uz kiks gostujućeg golmana zabija za konačnih 1:0.
Vrijedilo je biti na tribini, živcirati se, navijati iz petnih žila svih 90 minuta i zadnjih 10 minuta gledati kako se naši na terenu "dižu" i samo zbog neiskustva ne zabijaju još jedan gol, ali i ovih 1:0 je velika stvar jer smo konačno prekinuli niz od 12 utakmica bez pobjede.
Dijelu naše standardne ekipe koji nisu bili prisutni na utakmici može biti žao, jer zbog ovakvih utakmica se živi za Orijent.Nadajmo se da će ovom pobjedom naši momci na terenu dobiti na samopouzdanju te da ćemo se u narednim susretima biti samo hrabriji. Orijent to smo mi, od igrača, navijača, trenera, tajnice do domara i čistačice. Svi koji smo jučer proživljavali još jednu dramu i na kraju slavili i čestitali si uz puno prisutnih emocija.

 -Slike-