4qhgarn0p0wlv4mw7mzo

 • 1

 • 15

 • 16
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 9
 • 17
 • 12
 • 18
 • 40
Ispis
02
Ožu

AŽURIRANA GALERIJA

on Utorak, 02 Ožujak 2021 01:29.

IMG 20200802 204149 mali

 

Dodane u galeriju slike iz sezone 2019/2020 i sezone 2020/2021

Ispis
30
Sij

SJEĆANJE NA PRIJATELJA S TRIBINE

on Subota, 30 Siječanj 2021 22:15.

IMG 67551

 

IVAN PAĐEN "ŠEF"

30.1.2006. - 30.1.2021.

ZAUVIJEK S NAMA!

Ispis
29
Sij

HUMANITARNA AKCIJA HRVATSKIH NAVIJAČA ZA BANOVINU

on Petak, 29 Siječanj 2021 21:55.

hhhhrvvvv

 

Nakon prikupljanja donacija i odlaska na područje pogođeno potresom, priključujemo se humanitarnoj akciji hrvatskih navijačkih skupina za pomoć Banovini.

 

Sav novac prikupljen od prodaje majica donirati će se za kupnju građevinskog materijala i izgradnju montažnih kućica za najugroženije obitelji.

 

Cijena majice iznosi 100kn, a za narudžbu iste molimo sve da se jave na sljedeći mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Ispis
06
Svi

Priopćenje Udruge „Klub navijača Orijenta“ i navijačke skupine Red Fuckers

on Srijeda, 06 Svibanj 2020 21:08.

Orijent-Jadran 042 1

 

Cijenjeni navijači, prijatelji i štovatelji našeg Orijenta!

 

Nakon brojnih natpisa u lokalnim medijima, gdje se navodi promocija HNK Orijent 1919 u 1.HNL, te mjesto odigravanja domaćih utakmica na stadionu Kantrida, primorani smo iskazati stav Udruge „Klub navijača Orijenta“ te navijačke skupine Red Fuckers.

Nogometno igralište Orijent ili poznatije kao stadion Krimeja naš je dom u dobru i u zlu. Igralište sagrađeno početkom 20-tih godna prošlog stoljeća do dana današnjeg sportsko je poprište Orijentaša kroz sve godine postojanja kluba. Nikada nikome nije palo na pamet da zbog ikakvih promocija, uspona i padova, različitih interesa i politike kluba, igra svoje domaće utakmice van stadiona Krimeja. Svjedoci smo apsurda današnjeg vremena gdje se ne poštuju temeljne vrijednosti nogometa i onoga što nogomet čini. Boje, grb, naziv, povijest, te naravno stadion kluba, čine jednu priču u koju se ne smije dirati.

Kako je van pameti da HNK Rijeka pored svog matičnog stadiona igra na nogometnom kampu na Rujevici, tako je jednako besmisleno da Orijent svoje domaće utakmice odigrava na stadionu Kantrida. Apsurdnost hrvatskog nogometa već smo doživjeli nebrojeno puta. Svakako treba istaknuti utakmicu Orijent-Lošinj (27.02.2016.) gdje se Orijent našao u ulozi domaćina na Kantridi, dok se Jadranski derbi Rijeka-Hajduk u isto vrijeme odigravao u kampu na Rujevici. Ne ponovilo se! Na tadašnjoj utakmici jasno smo dali do znanja što mislimo o cirkusu koji se provodi od strane onih kojima je interes ispred kluba, a ništa im nije sveto već bruto i neto.

Crveno bijeli bi svoje utakmice trebali isključivo igrati na nogometnom igralištu Orijent (Stadion Krimeja) bez obzira na rang natjecanja!

Ako Orijent ne može ispuniti uvjete za igranje u višem rangu na vlastitom stadionu, jedino ispravno riješenje je da se natječe u rangu natjecanja koji stadion Krimeja zadovoljava, nebitno radilo se o 1. ,2. ili 8. ligi.

Bez obzira sjedili na drvenim klupama ili novim stolicama, gledali nogomet u blatu do koljena ili na najzelenijem travnjaku, Nogometno igralište Orijent je naš dom.

Odlazak našeg "starčića" sa Sušaka na Kantridu, te preuzimanje uloge domaćina je ujedno i narušavanje nogometne tradicije i povijesti.

Kako bi ovo naše priopćenje bilo u potpunosti jasno, želimo još jednom naglasiti da se ne slažemo da Orijent u bilo kojem trenutku, pa niti privremeno, bude u ulozi domaćina na stadionu Kantrida.

Navedenim jasno iskazujemo naš stav, ali i ne samo naš, već i stav mnogih istomišljenika, simpatizera kluba, pa čak i pratioca drugih klubova koji na ovu suludu ideju gledaju s gnušanjem.

„Kantrida? Ne, hvala! Vidimo se na Krimeji!“

 

DSC09015a

Croatia United Kingdom Germany France Netherlands

godisnja
FORUM

GALERIJA
VIDEO

clanci

SUSAK

povijest