4qhgarn0p0wlv4mw7mzo

 • 1

 • 15

 • 16
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 9
 • 17
 • 12
 • 18
 • 40
Ispis
18
Stu

26 godina od stradanja Vukovara

on Subota, 18 Studeni 2017 18:29.

Iz krvi i bola niknut će cvijeće, i nikada narod zaboravit neće VUKOVAR ! 

maxresdefault

Ispis
24
Lis

Bojkot

on Utorak, 24 Listopad 2017 21:44.

68

Bojkot do daljnjega na sve domaće i gostujuće utakmice !

Red Fuckers Sušak 1988

Ispis
13
Lis

Izvještaj : Uljanik - ORIJENT

on Petak, 13 Listopad 2017 11:44.

07.10.2017. Uljanik - ORIJENT 0:1

7.kolo, 4 NL NS Rijeka, odvelo nas je na gostovanje u Pulu nakon gotovo 7 i pol godina.
Zadnji puta smo pratili naš Orijent u Puli, također na Verudi 20.05.2010 godine u utakmici Istra - Orijent 1:3, u sklopu 3 HNL Zapad - Središte gdje je nakon toga stara NK Istra otišla u stečaj i u županijsku ligu, dok smo mi nastavili jahat još četiri godine bespućima treće lige, da bi u konačnici naš stari NK Orijent otišao stečaj, te smo krenuli od nule i županijske lige.
Vratili smo se na Verudu sa jednim dobrim gostovanjem kako navijačkim, tako i na terenu gdje su naši dečki izborili tešku minimalnu pobjedu protiv kvalitetnog domaćina.
Na velikom i praznom stadionu Verudi, pred oko 50ak gledatelja, te nas ekipu koji smo došli podržati naš klub, vidjeli smo jednu tešku i pomalo nezanimljivu utakmicu, gdje se većina borbi odvijala na sredini terena, s time da su naši dečki spretno i sretno prije samog sučevog zvižduka za poluvrijeme u jednoj gužvi pogodili za 0:1 u 45' utakmice.
Pogodak Iličića za vodstvo od 0:1 u najboljem mogućem trenutku.
U drugome poluvremenu osim nekoliko šansi naših nismo vidjeli puno, ali je zato navijačka podrška iz kaveza bila odlična.
Kako smo na stadion stigli na knap, nakon pregleda policije, popisivanja i sl, na stadion ulazimo u 15' utakmice, a sa navijanjem se počinje već van stadiona, da bi ostalih 75 + minuta Veruda slušala srčanu podršku vjerne ekipe koja ne posustaje.
Na našu sreću i sreću igrača, ostvarena je peta po redu pobjeda, koja je na kraju utakmice proslavljena sa igračima, s time da je sudac produžio utakmicu čak sedam minuta iz samo njemu poznatih razloga.
Svakako jedno dobro gostovanje je iza nas, Orijent se vratio na Verudu nakon sedam i pol godina izbivanja u najboljem svjetlu.
U nimalo lijepoj utakmici, minimalna pobjeda je ostvarena, dečki su ostavili srce na terenu, ekipa je poparala grlo i dlanove u kavezu, te vratili smo se doma sa tri boda u djepu.

-Slike-

Ispis
04
Lis

Izvještaj : ORIJENT - Vihor (Baška)

on Srijeda, 04 Listopad 2017 01:38.

30.09.2017. ORIJENT - Vihor (Baška) 3:0

Šesto kolo donijelo nam je na Krimeju NK Vihor iz Baške, čija je ovo prva sezona natjecanja u 4. NL NS Rijeka.
300ak gledatelja na Krimeji vidjelo je još jedan dobar nogomet gdje su naši rutinirano odnijeli pobjedu protiv otočana od kojih se ipak očekivao malo veći otpor.
Do poluvremena je pobjeda osigurana, a ono što ćemo svakako pamtiti je eurogol Leskura u 36' koji je iz slobodnog udarca sa 20ak metara pogodio rašlje za opče oduševljenje navijača Orijenta.
nastavak utakmice donio je malo slabiji tempo, gdje se uglavnom sve odvijalo na sredini terena, a gosti nisu uspjevali okruniti pomoć hladne krimejske bure koja je puhala u pravcu našeg gola, a cijela priča je završena u 89', gdje Fatić sa 11 metara sigurno pogadja za konačnih 3:0 i visoku pobjedu Orijenta koja nas nakon dugo vremena gura u sam vrh tablice.
Naši igraju dobro, četvrta pobjeda u nizu je ostvarena i idemo dalje iz kola u kolo.
Što se tiče tribine, utakmica je prošla bez navijačkih dogadjanja. Pomalo je čudno jer Orijent igra dobro, međutim tribina je daleko od onoga što je nekada bila, međutim to je naša trenutna realnost i na to ćemo se morati naviknuti.
Svi koji su dio navijačke scene, znaju kolika je bitno za grupu kontinuirani priljev mlađih generacija, međutim to kod nas nije prisutno i to je svakako jedan od krucijalnih problema. Red Fuckers su godinama ranije dostigli jedan vrhunac u situaciji kada je klub bio nigdje ,izborili smo se za promjene unutar kluba nakon stečaja, pokrenuli novu priču oko kluba i sada smo u padu i to će tako biti dok se neka nova generacija ne pokrene. Ako ništa drugo grupa je još uvijek živa, biti će još loših i dobrih utakmica, ali trenutno smo tu gdje jesmo i moramo to prihvatiti koliko god to u nekim trenucima bude teško.
Najbitnije od svega je da klub živi, da igra i to trenutno sa zbilja dobrim rezultatima, pa ćemo vidjeti gdje će nas to odvesti ove sezone.
Samo Orijent samo Sušak!
Borba se nastavlja!

Croatia United Kingdom Germany France Netherlands

godisnja
FORUM

GALERIJA
VIDEO

clanci

SUSAK

povijest