4qhgarn0p0wlv4mw7mzo

 • 1

 • 15

 • 16
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 9
 • 17
 • 12
 • 18
 • 40
Ispis
30
Svi

Izvještaj : Cres - ORIJENT

on Utorak, 30 Svibanj 2017 11:13.

27.05.2016 Cres - ORIJENT 2:2

No stress on Cres!
Na dan kada je "pola" Grada potegnulo na Maksimir na proslavu naslova 1 HNL, te se svi sjatili na Korzo, naš "Starčić sa Sušaka" sa druge strane Rječine a sa njime i neumorni Red Fuckersi potegnuli su na zadnje gostovanje te predzadnje kolo ove sezone 2016/17 u jednoj ligi koju prate samo istinski nogometni fanatici.
Naš klub lišen usluga čak sedmorice igrača, krenuo je put Cresa sa nekoliko kadeta i juniora koji su se pokazali u najboljem svijetlu, dok je ekipa RF88 stigla na otok na sve moguće načine, pa čak i barkom.
Utakmica sredine ljestvice ove 4.HNL lišena velike važnosti zamalo je srušila rekord najmanje posjete u novijoj povijesti na našim utakmicama (Novalja - Orijent u 3 HNL), gdje smo na početku utakmice iz zajebancije izbrojali ravno 14 domaćih gledatelja koji su u drugome poluvremenu uhvatili petama vjetra zbog nesnosne vručine, tako da smo na stadionu ostali samo mi, Red Fuckers i par roditelja naših igrača.
Paklena vručina natjerala je suce da u nekoliko navrata prekidaju utakmica da se igrači osvježe, dok su neumorni RF88 90 plus minuta imali svoj show.
Naši dečki odigrali su još jednu dobru utakmicu, te nastavili pozitivan niz od 12 utakmica bez poraza, te ukoliko bi se sezona još nastavila, sada bi već opasno visio rekord iz sezone 2005/06, kada smo imali 17 utakmica bez poraza.
Bod na Cresu je apsolutno zaslužen, s time da smo imali i kratko vodstvo, ali se i vračali u utakmicu, gdje je mladi Aščić odlično reagirao odmah nakon ulaska sa klupe i zabio za konačnih 2:2.
Što se tiče navijačke podrške bilo je ovo još jedno dobro gostovanje neumornih fanatika, gdje smo i ovaj puta pokazali kako se voli i bodri svoj klub u jednoj ligi koju nitko ne prati i u jednoj utakmici gdje osim Red Fuckersa nije bilo skoro pa nikoga na tribinama stadiona Dari.
Ostaje nam još zadnje kolo slijedeće subote koju ćemo završiti na najbolji moguči način u utakmici za prestiž i još jednu sezonu uz jedini nam klub Orijent.
Borba se nastavlja!

-Slike-

Ispis
30
Svi

Izvještaj : ORIJENT - Lokomotiva

on Utorak, 30 Svibanj 2017 11:09.

20.05.2017 ORIJENT - Lokomotiva 5:1

U predzadnjem domaćem kolu ove sezone naš Orijent je razbio Lokomotivu na način da je do poluvremena bilo već 5:0 za crveno-bijele.
Riječka NK Lokomotiva je klub koji je u zadnjih par godina bio politički guran na sve moguće načine kao "nositelj kvalitete" sve do trenutka kada je financijer Ž. Veselinović odlučio zatvoriti špinu koja je curila na sve strane. U samo nekoliko mjeseci klub koji je iz 1 ŽNL došao u ovu 4 HNL je doživio svoj krah toliko brzo kao i svoj uspon koji je bio na silu i na nerealnim ambicijama zahvaljujući "velikim poznavateljima nogometa" u Gradu. Danas je NK Lokomotiva klub koji već na polusezoni je ispao u ŽNL, a pitanje je hoće li uopće opstati i u rangu niže, a sigurno su najtužniji likovi koji su susrete Orijent i Lokomotive proglašavali gradskim derbijem.
Na Krimeju je Lokomotiva stigla sa mišlju samo da prođe sa što manje golova u mreži, a naš Orijent nije "milovao" goste te im je već u prvom poluvremenu nakrcao mrežu, za nastavak svog pozitivnog niza od čak 11 utakmica bez poraza
"Veliki gradski derbi" koji to nikada nije niti bio popratilo je oko 250 gledatelja na Krimeji uz neizostavnu podršku vjernih Red Fuckersa u kutu tribine.
Utakmica je imala i svoj svečani karakter gdje je dio ekipe zajedno sa mladencima direktno sa vjenčanja došao na utakmicu najdražeg kluba, a cijela fešta se prenijela na tribinu koja se zapalila što od odlične atmosfere, što od pirotehnike unatoč kiši koja se spustila tijekom utakmice
Cijeloj ludnici je doprinijeo i Orijent razbivši goste, a show je nastavljen do duboko u noć.
Orijent je razbio Lokomotivu, oženili smo prijatelje sa tribine, profeštali smo to kako treba i črljeno-bela familija ide dalje. Još je dva kola do kraja sezone, cilj ostati ne poražen i podržati klub na najbolji mogući način.
Pikala se takala se bala sa Sušaka!

-Slike-

Ispis
23
Svi

Izvještaj : Nehaj - ORIJENT

on Utorak, 23 Svibanj 2017 10:34.

16.05.2017. Nehaj - ORIJENT 2:2

Već dva dana nakon domaćeg susreta protiv labinskog Rudara, put nas je odveo u grad pod Nehaj kulom.
Utakmica preko tjedna donijela nam je uvijek zanimljiv ogled u Senju, a kako Nehaju gori pod nogama za ostanak znali smo da će ovo biti ratnička utakmica, a pokazala se kao i više od toga.
Podno Nehaj stiglo je i tri auta ekipe, ali kompletiramo se tek krajem prvog poluvremena.
Nehaj je od prve minute krenuo agresivno na način da su više udarali nego igrali nogomet, da bi i pritisak na suca urodio plodom, te u 23' sudac Jelenčić griješi i svira nepostojeći jedanesterac za domaće gdje golman Baričević zabija za vodstvo od 1:0.
Naši teško odoljevaju silnim naletima zeleno-bijelih, ali na odmor se odlazi sa minimalnim vodstvom domaćina.
Nastavak je donio nova uzbuđenja, te silnu nervozu kako na terenu tako i na tribini.
U drugome poluvremenu naši kreču žustrije uz podršku sa tribine koja ih gura naprijed i nakon jedne brzo odigrane šanse mladi Šarković mirno pogadja za 1:1 i feštu na tribini među pristiglim Red Fuckersima.
67' donijela nam je potez utakmice gdje naš kapetan Mikulić volejom kao iz topa pogadja prečku, ali lopta se odbija izvan crte gola. Kakva ludnica!
Nervozni Nehaj nastavlja dalje sa lupanjem naših igrača i na silu pokušavaju ugroziti naš gol, te u 73' nakon jednog kontakta na rubu 16m, sudac dosuđuje novi jedaneseterac za domaće, te Baričević ponovno pogadja za novo vodstvo od 2:1
U 77' opasno se zakuhalo na terenu gdje Glavičić hrvačkim potezom ruši našeg igrača i još ga udara na podu te dobiva i crveni karton, a spontana reakcija Red Fuckersa, uzrokovala je gužvu na tribini, gdje su skočili i neki domaći pa je i "zaiskrilo" na pola tribine, kao i na terenu.
U nastavku utakmice naš Orijent na silne pritiske Senjana odgovaraju na najbolji mogući način gdje nakon ubačaja u jednoj gužvi najbolje se snalazi mladi Vlizlo koji doslovce tijelom je ugurao loptu u gol za ludih 2:2 i ludnicu u kutu tribine.
Orijentaši su najbolje demantirali priče o puštanju utakmice jer Orijent ne pušta niti svojoj majci, već igra za sebe i svoju čast, te Senja napuštamo sa više nego zasluženim bodom i nastavkom od čak sada već 10 utakmica bez poraza.
Fascinirajuće je da već 10 utakmica nismo izgubili, ali se i nismo pomakli više od jednog mjesta na ljestvici, međutim ovaj rezultat ove mlade ekipe je hvalevrijedan i lijepi je to uspjeh našeg "Starčiča sa Sušaka".
Ostala su još 3 kola do kraja sezone i idemo dobiti svaku utakmicu!
Bio je ovo odličan utorak sa Orijentom na gostovanju, gdje smo još jednom poderali grlo i dlan za naš klub!
Samo Orijent, samo Sušak! Borba se nastavlja!

-Slike-

Ispis
19
Svi

Izvještaj : ORIJENT - Rudar

on Petak, 19 Svibanj 2017 05:42.

13.05.2017. ORIJENT - Rudar 4:2

Kako je na isti dan u isti sat preko Rječine odigran prvoligaški Jadranski derbi u nezapamćenoj euforiji, tako je nekoliko lokalnih klubova sa kojima dijelimo travnjake ove MŽNL NS Rijeka, svoje utakmice 26.kola igralo dan prije (Halubjan i Naprijed).
Orijentaši i Labinjoni su odlučili drugačije i odigrali svoje kolo u uobičajenom terminu od 17h, a na Krimeji se našlo oko 150 Orijentaša, te grupu Red Fuckersa koji su napravili odličnu atmosferu 90+ minuta.
Rudar je na Krimeju stigao kao drugi na tablici, te mu je igrala samo pobjeda za nastavak borbe za prvo mjesto, dok naš Orijent igra odlično proljeće sa čak 9 utakmica u nizu bez poraza, međutim nažalost i sredinu ljestvice.
Sve je počelo odlično za Orijent gdje već u 11' Klenovšek zabija za 1:0, da bi nakon pogodka zeleno-crni preuzeli inicijativu i u 39' pogodili za 1:1.
Odlična atmosfera u kutu tribine ne prestaje te su naši dečki u svlačionicu otpračeni sa bučnom podrškom, a navijanje nije stalo čak niti na poluvremenu. Ludnica u pravome smislu riječi.
Nastavak je donio nova uzbuđenja na travnjaku i tribinama, gdje već do 67' vodimo 3:1.
Gosti desetak minuta prije kraja smanjuju na 3:2, ali točki na "i" stavlja ludi Fabris, koji u 89' pogadja za 4:2 i show na "drvenim foteljama" stare nam Krimeje.
Bila je ovo još jedna luda subota uz jedini nam Orijent, a fešta je nastavljena kao što to uvijek biva kod nas do duboko u noć.
Orijent i dalje igra odlično, nažalost ne možemo više od sredine tablice, eventualno gornjeg dijela, međutim malo nam treba za sreću, a "bolest" zvana Orijent je neizlječiva.
Ostaju nam još 4 kola do kraja, idemo jako za završetak još jedne lige prvaka zvane MŽNL Zapad!
Ljubavi nema kraja, borba se nastavlja!

-Slike-

Croatia United Kingdom Germany France Netherlands

godisnja
FORUM

GALERIJA
VIDEO

clanci

SUSAK

povijest