4qhgarn0p0wlv4mw7mzo

 • 1

 • 15

 • 16
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 9
 • 17
 • 12
 • 18
 • 40
Ispis
18
Svi

Izvještaj: Orijent-Radnik(Sesvete)

on Srijeda, 18 Svibanj 2011 21:09.

17.05.2011 Orijent - Radnik (Sesvete) 0:5

Kolaps! Vjerojatno niti najstariji posjetitelji Krimeje se ne sjećaju ovako visokog domaćeg poraza. Teško je nešto pametno reći nakon 0:5, međutim moramo napomenuti da usprkos apsolutno zasluženoj pobjedi Sesvećana da sam rezultat i nije ogledalo realnih odnosa snaga na terenu. Sama utakmica počela je otvoreno sa obje snage, gdje smo i mi imali šanse za pogodak, a nakon eurogola gostiju za 0:1 u 18 minuti, te nakon autogola za 0:2 u 26 minuti, naša igra se pomalo svela na neuspjele polukontre, da bi već na poluvremenu bilo velikih 0:4 na semaforu. U drugi dio krenulo se sa željom makar da se zabije počasni pogodak, međutim jednostavno nije išlo da bi gosti koju minutu prije kraja još jednim pogotkom za visokih 0:5 potvrdili svoju kvalitetu više koja se i vidjela u cjelodnevnoj prezentaciji na grbavom krimejskom travnjaku. Što se tiče publike, iako je bio utorak, publika je ugodno popunila dio ispod krova, a u kut iza udarnog smjestilo se standardno društvo u manjem broju nego za tekme preko vikenda. Navijanje prvi dio tek u nekoliko navrata, da bi se u drugom dijelu podrška sa tribine zahuktala unatoč 0:4 sve do samog kraja utakmice kada se naše dečke i ispratilo navijanjem unatoč knockout-u od nezapamćenih 5 komada u našoj mreži. Treba napomenuti i akciju odigravanja međusobnog susreta naših morčića u poluvremenu utakmice, te nagrađivanje gledatelja sa kupljenim ulaznicama, te je prava šteta da unatoč dobrim inicijativama iz kluba da smo doživjeli ovakav ružni poraz za sve prisutne ovaj utorak na Krimeji.

 -Slika-

Ispis
15
Svi

Izvještaj: Moslavina-Orijent

on Nedjelja, 15 Svibanj 2011 19:41.

14.05.2011 Kutina Moslavina-Orijent 1:3

Put Kutine krenulo je nas 11. Ekipa stoperi koji su krenuli dan ranije, nakon niza pizdarija po putu stigli su do pola puta ali ne i do konačnog cilja, dok je ekipa kombi ipak stigla do Kutine. Na praznom i sunčano okupanom stadionu Moslavine navijalo se na mahove podržavši naše dečke u pobjedi protiv zbilja lošeg domaćina koja nam je osigurala ostanak u 3hnl i ove sezone. Sa gledišta ljubitelja nogometa, zbilja je prava šteta da NK Moslavina sa velikim i dobrim stadionom, te još boljim travnjakom i pomoćnim igralištem ispada u 4hnl. Nakon dugačkog puta naši dečki su odigrali dosta loših prvih 45 minuta, da bi u drugom djelu pokazali svoj karakter stisnuli gas više i zasluženo odnijeli sva tri boda iz Kutine. Svaka čast dečkima. Uslijedio je ludi povratak doma u potocima cuge, a odlična atmosfera te jedinstvo igrača i navijača je nastavljena i u sitne sate u bircu kojeg se u fešti "okrenulo naopako"
Već za tri dana slijedi novi ispit protiv Radnika iz Sesveta koji su prvi na ljestvici, te uz pravu podršku sa tribine nadajmo se i otkinutim bodovima uz Grobničan najozbiljnijem kandidatu za ulazak u 2hnl.
Bez kompromisa samo pobjeda! Svi na Krimeju!!!

-Slike-

 

Ispis
10
Svi

Izvještaj: Orijent-Medulin

on Utorak, 10 Svibanj 2011 13:12.

07.05.2011 Orijent-Medulin 4:0

U samoj završnici prvenstva kad je borba za pobjednika i ostanak u 3.HNL - zapad na vrhuncu, na Krimeju nam je stigla momčad Medulina 1921 koja još uvijek vuče kaznu od -5 bodova, te sa time uz labinski Rudar, te kutinsku Moslavinu su najveći kandidati za ispadanje u 4 hnl, iako će i za ostale ekipe, također i naš Orijent biti gusto do samog kraja. Na Krimeju gosti su došli sa samo jednom zamjenom na klupi i od početka utakmice bilo je jasno da ne mogu parirati našim dečkima na terenu. Naši momci su cijelu utakmicu imali inicijativu na terenu, napadali te na kraju pobijedili sa visokih 4-0. Pobjeda je mogla biti i veća da je bilo više koncentriranosti i preciznosti u samoj završnici napada, premda je i ovaj rezultat više nego dobar. Najbitnije je da smo pobijedili i napravili veliki korak u opstanku u 3.HNL-zapad. Na tribini skupilo se nas 30 ak RF-a koji smo kroz cijelu utakmicu bodrili svoj voljeni klub. U prvom poluvremenu navijanje je bilo više manje solidno, mix euforije i međusobne zajebancije. U drugom poluvremenu kada smo se konačno kompletirali navijanje je bilo puno bolje i na razini rezultata. Na kraju utakmice naši momci su ispraćeni velikim pljeskom cijele tribine jer zaslužuju svaku pohvalu za svaku kap prolivenog znoja u dresu jedinog nam voljenog kluba.
Još su 4 kola do kraja, idemo stisnuti "jaja" i podržati naše dečke koliko god možemo pa kud puklo da puklo! Kako kaže ona stara "Vavek za Orijent pa makar igrao i u 8 ligi". To je bit svega...

-Slike-


 

Ispis
02
Svi

Izvještaj: Jadran-Orijent

on Ponedjeljak, 02 Svibanj 2011 12:53.

30.04.2011 Jadran-Orijent 2:1

Gostovanjem u Poreču zaključili smo niz od 7 utakmica ovaj mjesec ( 3 doma, 4 vani ). Mlađa ekipa smještena "curvi", te dio starijih na centralnoj, ukupno je činilo grupu od 15 prisutnih RF-a na porečkom stadionu. Zajebancija i navijanje sa zavoja prvo poluvrijeme solidno, a drugi dio kao i sama utakmica - nikakvo. Sigurno je da nećemo ovo gostovanje pamtiti po nečemu extra ludome jer bilo je i puno boljih izdanja kako na tribini, tako i na travnjaku. Došli, popili par piva, podržali klub i put ka Sušaku uz par naših koji su ostali uživati u blagodatima Porečkog 1 Maja . Što se tiče utakmice, zasluženi poraz bez "ispaljenog metka" osim gola za smanjenje rezultata u 90 min. Bilo je to mučno za gledati, međutim što je tu je i takve utakmice su sastavni dio života uz najdraži nam klub. Nakon pozitivnog niza unazad nekoliko kola, sada ponovno imamo 2 poraza za redom, te je vidljiv pad u igri. Nema mjesta panici, međutim nadajmo se da ovih zadnjih 5 kola će dečki dati sve od sebe da još nekima iščupamo bodove, a na nama navijačima je da podržimo naš klub gdje god i sa kime god igrao sve do kraja ove još jedne teške sezone.
Svi ko jedan! Vidimo se na Krimeji!

 -Slike-

Croatia United Kingdom Germany France Netherlands

godisnja
FORUM

GALERIJA
VIDEO

clanci

SUSAK

povijest