4qhgarn0p0wlv4mw7mzo

 • 1

 • 15

 • 16
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 9
 • 17
 • 12
 • 18
 • 40
Ispis
27
Tra

Izvještaj: Orijent-Opatija

on Srijeda, 27 Travanj 2011 09:36.

26.04.2011 Krimeja: Orijent-Opatija 0:1

Idemo dalje, nakon Uskršnjeg vikenda, četiri dana nakon ogleda u Vrbovcu, ponovno smo bili na Krimeji uz naš Orijent. Na radni dan uz oblačno vrijeme sa povremenom kišom,ovaj ogled okupio je kibice oba dva kluba koji su popunili mjesta ispod krova, a pod otvoreno nebo u sam kut tribine smjestilo se standardno društvo. Red zajebancije uz navijanje od prve do zadnje minute koje je bilo od mlako do euforije, povremeno je poremetilo pretjerano odugovlačenje Opatijaca, te nekoliko sudačkih odluka koji su stvorili nervozu na tribini. Nažalost ovaj put zakazala je naša ekipa na jako lošem travnjaku Krimeje. Bez obzira na htijenje i volju, rastrgana igra sa previše tehničkih pogrešaka na sredini terena i u realizaciji napada nije nam mogla donijeti ništa više od poraza od iskusne ekipe Opatijaca. Šteta je što smo sa ovim porazom prekinuli pozitivan niz od 5 utakmica bez poraza, a jedino što možemo biti zadovoljni je tribina koja je i ovaj put bila sasvim dobra s obzirom na radni dan i sve ostalo što nas prati kroz ove trećeligaške "radosti". Očito je ljubav prema klubu jača od ičega...

 -Slike-

Ispis
24
Tra

riječki stilisti

on Nedjelja, 24 Travanj 2011 16:47.

24.04.2011

Bez ikakvog povoda uništiti grafit na starom Hrvatskom pismu odnosno glagoljici te sa klupskim grbom i Hrvatskim obilježjima na sam Uskrs je akcija vrijedna divljenja. Ovom prilikom želimo čestitati potpisanim počiniteljima na ovom „velikom“ i "hrabrom" uratku na samo Uskršnje jutro, gdje su samo još jednom pokazali svoje pravo lice. Svaka čast na ovoj akciji a grafit će biti obnovljen pa makar ga uništavali svaki vikend. Amen

Ispis
24
Tra

Izvještaj: Vrbovec-Orijent

on Nedjelja, 24 Travanj 2011 16:46.

22.04.11 Vrbovec-Orijent 1:1

Kao i nekoliko sezona unazad utakmica sa Vrbovcem i ovaj put je pala na radni dan, odnosno Veliki Petak, pred Uskrs. Na jednom od nama udaljenijih gostovanja u ovoj 3hnl, sedmorica luđaka pristiglih stopom i vlakom posvjedočilo je velikom bodu našeg Orijenta na pravom engleskom stadionu u Vrbovcu. Zbog brojnih peripetija po putu za Vrbovec, te naposljetku zbog iskakanja iz krivog vlaka , na stadion šestorica naših stiže sredinom 2 poluvremena, dok od samog početka utakmice na tribinama stadiona na kojem je grijeh ne navijati, je bio prisutan samo jedan naš član također stigao stopom. Kako smo se kompletirali negdje oko 65 minute utakmice tako je krenulo i navijanje iz petnih žila koje nije prestajalo niti nakon kraja utakmice. Na odličnom travnjaku gradskog stadiona iako nismo vidjeli niti jedan od dva gola, bod je osvojen, te naši momci iz kola u kolo sve više pokazuju da će biti svakome "tvrd orah" do kraja ove sezone. 1919% Orijentirani!

-Slike-

Ispis
17
Tra

Izvještaj: Orijent - Dugo selo

on Nedjelja, 17 Travanj 2011 19:59.

16.04.2011 Orijent - Dugo Selo 1:1

U novom domaćem ogledu protiv ekipe iz Dugog Sela, ostali smo kratki za 2 boda. Na Krimeji pred nekih 200 ak gledatelja vidjeli smo otvorenu utakmicu, gdje su naši bili nešto bliže pobjedi, međutim svakom po bod je realan ishod ove utakmice. Ostaje žal za nerealiziranim prilikama pred kraj utakmice kada se igra preselila na gostujući dio, te sa ovom podjelom bodova zadovoljniji mogu biti gosti koji su sretno i spretno izjednačili u 42 minuti utakmice nakon našeg vodstva za 1:0 sa sredine prvog poluvremena. Što se tiče tribine, ponovno smo bili aktivni i dobri, a bilo je tu svega, od roštiljanja prije tekme, brutalne zajebancije na tribini, lošeg navijanja, koreografije, totalne euforije koja se održala i pola sata nakon utakmice kada smo na potpuno praznom stadionu još navijali iz petnih žila, pa sve do žestokog međusobnog sukoba, te sastanka na tribini. Puno emocija, puno svega, totalni lom uz malo promijenjenu ogradu za ovu priliku.
Uz vruće glave, veliko srce te probijeno grlo i dlan, bila je ovo trećeligaška ludnica u pravom smislu riječi.
Treba napomenuti da napokon se pokrenula izrada službene klupske net stranice, te da su i igrači dobili novu plaću od strane kluba. Za neke možda to i nije nešto, ali za nas koji smo navikli na dno to je u rangu čuda.

Orijent će ponovno ustati! Neka se čudo desi!

 -Slike-

Croatia United Kingdom Germany France Netherlands

godisnja
FORUM

GALERIJA
VIDEO

clanci

SUSAK

povijest