4qhgarn0p0wlv4mw7mzo

 • 1

 • 15

 • 16
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 9
 • 17
 • 12
 • 18
 • 40
Ispis
02
Ruj

Stigli novi rekviziti!

on Petak, 02 Rujan 2011 13:40.

U ponudi su nove t-shirt majice i auto mirisi.

Prodavati će se po cijeni:
Crvena (60kn za članove, 80kn za ostale),
Bijela (65kn za članove, 85kn za ostale),
te auto mirisi koji će koštati 20kn po komadu za sve.

Uz to najavljujemo novu seriju bar šalova koja će biti gotova do kraja sljedećeg tjedna te novu seriju naljepnica.

Rekvizite možete pogledati ovdje .

Ispis
02
Ruj

Izvještaj: Opatija-Orijent 1:1 (3:5)

on Petak, 02 Rujan 2011 13:21.

31.08.2011 3 kolo županijskog kupa: Opatija-Orijent 1:1 (3:5)

Sa ovom četvrtom utakmicom u nizu na strani, nastavljamo u ritmu srijeda-subota. 3 kolo županijskog kupa donio nam je ogled protiv uvijek neugodnog domaćina u Opatiji, a ono što smo proživjeli ovu srijedu sa Orijentom je bila prava drama sa ipak sretnim završetkom na kraju. Ogledi Opatije i Orijenta su uvijek bili žilavi, neizvjesni, a tako je bilo i ovaj put. Pred polupraznim tribinama borba na terenu je počela od prve minute, te se uz čvrstu i otvorenu igru obje momčadi, te uz nekoliko "mrtvih" i "polumrtvih" šansi naročito s naše strane, na poluvrijeme se ipak odlazi sa 0:0. Drugi dio također počinje borbeno te uz prividnu inicijativu naše ekipe, Opatija zabija za 1:0. Kako se krenulo sa centra uz navijanje iz petnih žila, već kroz koju minutu naši zabijaju za 1:1 na opće oduševljenje prisutnih, a sami pogodak se proslavio i sa igračima u terenu. Ludnica! Do kraja utakmice je bilo vrlo neizvjesno uz otvorenu igru, te napade Opatije koja nas je zadnjih 10 minuta poprilično stisla, te samo zahvaljujući borbenoj obrani naših i nepreciznosti napadača crno-bijelih, utakmica završava 1:1. Uskoro se pristupilo jedanaestercima, gdje naši momci su bili koncentriraniji, te zabijaju sve, dok domaćini promašuju okvir gola u dva navrata, na opće oduševljenje najvjernijih. Sa brda iza istočnog gola gdje smo se smjestili prolazak u kupu proslavljen je glasnom podrškom prisutnih, "drukanjem" koje nije stajalo svih 90 minuta . Drama u pravom smislu riječi koju već dugo nismo osjetili te na kraju toliko željeni prolaz dalje za nagradu svih onih koji su dali svoj obol za ovu spretnu i sretnu pobjedu. Svaka čast našim dečkima na terenu! Kup je naš!

-Slike-

Ispis
28
Kol

Izvještaj: Vrapče-Orijent 1:0

on Nedjelja, 28 Kolovoz 2011 13:42.

27.08.2011. Vrapče - Orijent 1:0

Tri dana nakon gostovanja u Gerovu, krenuo je i početak nove prvenstvene sezone i to utakmicom u Zagrebu. U Vrapče stižu ekipa kombi, auto, te stoper koji je prevalio preko 450km da bi stigao na utakmicu. Naši momci su odigrali borbenu i srčanu utakmicu, ali kako to biva sa mladima momčadima i ovaj put je presudilo naše neiskustvo. Iako smo pogreškom obrane u 57 minuti dobili gol koji je presudio utakmicu opći dojam sa tribine je da to uopće nije izgledalo loše, baš naprotiv. Što se tiče navijanja, glasna podrška najvjernijih nije stajala svih 90 minuta. Od prve do zadnje minute. Pokidani su živci, rasparano je grlo i dlan, te unatoč naporima naših napadača da zabiju gol više od minimalnog poraza nažalost nije išlo. Ukoliko ovako zalaganje na terenu se nastavi, ne bi trebalo biti straha za naš klub u narednim susretima, a i dečki zaslužuju apsolutno podršku od svih koji vole naš Orijent.Odlična atmosfera se nastavlja i na povratku, te ovom prilikom pozivamo sve najvjernije da podrže naš klub i u sljedećim susretima koji nam slijede.

-Slike-

Ispis
25
Kol

Izvještaj: Snježnik-Orijent 0:7

on Četvrtak, 25 Kolovoz 2011 12:00.

24.08.2011 2 kolo županijskog kupa : Snježnik-Orijent 0:7

Sredinom radnog tjedna, odnosno tri dana prije početka nove prvenstvene sezone, put nas je odveo na prostor općine Čabar, tik do slovenske granice na susret sa lokalnim drugožupanijskim ligašem NK Snježnikom.Put Gerova krenuo je kombi i auto, a ovo gostovanje obilježio je posjet našem pokojnom prijatelju na groblju u Mrzlim Vodicama, visoka pobjeda naših "klinaca" te odlična atmosfera na praznom lokalnom stadiončiću "Ponikve". Nakon neuvjerljivih prvih 45 minuta gdje smo se mučili sa domaćinima, u drugom djelu naši dečki lome otpor Snježnika, te zabijaju 7 komada. Red navijanja, muppet show i vrhunska zaj... na račun izgubljenog suca koji ni kriv ni dužan je dobio verbalnu porciju jer je pri 0:5 dosudio neuvjerljivi jedanaesterac za nas, je kulminirala kada pri kraju utakmice jedan od naših sa tribine koji se našao tik do terena je ušavši na travnjak te na asistenciju igraća zabio za 0:8 . Sudac je pokazao na centar, međutim naknadno gol naravno nije priznat. Jedva se rastajemo u noćnim satima od ovog pitomog goranskog mjesta nadajući se da ove godine ćemo se domoći pobjednika županijskog kupa, koji bi nam donio i 1 pretkolo hrvatskog kupa. Orijentirani živi bili pa vidjeli. Samo veselo, kup je naš!!!

-Slike-

Croatia United Kingdom Germany France Netherlands

godisnja
FORUM

GALERIJA
VIDEO

clanci

SUSAK

povijest