4qhgarn0p0wlv4mw7mzo

 • 1

 • 15

 • 16
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 9
 • 17
 • 12
 • 18
 • 40
Ispis
23
Svi

Izvještaj: Grobničan-Orijent

on Ponedjeljak, 23 Svibanj 2011 11:49.

21.05.2011. Grobničan-Orijent 1:0

Pretposljednje kolo ove sezone donijelo nam je zadnje gostovanje u ovoj sezoni i to na obližnjem Grobniku gdje su naši momci igrali protiv lokalnog rivala NK Grobničana. Kako je ekipa Grobničana ove sezone sjajna i bori se za prvo mjesto, nakon 0:5 u prošlom kolu, te pogledom na tablicu, prije utakmice činilo se da naši momci nemaju što tražiti na stadionu u Mavrincima, međutim pokazalo se upravo suprotno.
Utakmica je bila odlična, dinamična s puno prilika sa jedne i sa druge strane, a prema mišljenju svih prisutnih na stadionu, naši momci su zaslužili najmanje bod ako ne i sva tri jer su i u ovoj utakmici dali maksimum od sebe i samo zbog neiskustva ostali "kratki" za konačno slavlje. Naša podrška je bila odlična, put Mavrinaca uputilo se 40 Red Fuckersa te glasnim navijanjem svih 90 minuta bodrili smo naše Orijentaše u dvoboju protiv iskusnije domaće ekipe. Unatoč porazu možemo biti zadovoljni i optimistično gledati unaprijed te nadati se da će igrački kadar ostati na okupu i sljedeću sezonu. Bez obzira na minimalni poraz nastavili smo sa feštom dugo u noć neizmjerno ponosni jer svaka ovakva hrabra i srčana predstava naših igrača izvor je naše radosti kako kaže i jedna naša stara pjesma. U zadnjem kolu ove sezone na Krimeju nam dolazi još jedan neugodni protivnik sa vrha ljestvice, momčad NK Crikvenice. Pogledom na samu ljestvicu, te sa činjenicom da još se ništa točno ne zna, koliko ekipa ispada, bitno je naglasiti da nama igra samo pobjeda za siguran ostanak u ligi, a sve ostalo spada u red špekulacija, prema tome, subota svi pravac Krimeja, napravit paklenu atmosferu i potjerat naš klub prema toliko željenoj pobjedi za kraj ove sezone.
Svi zajedno za Orijent! Igra samo pobjeda!

-Slike-

Ispis
19
Svi

Akcija uredimo svoj stadion

on Četvrtak, 19 Svibanj 2011 14:33.

nog

Nakon završetka ove sezone odnosno sa početkom 6 mjeseca kreće se sa akcijom "uredimo svoj stadion". Prva od nekoliko ideja koje će se realizirati je izrada 50 metarskog grafita iza južnog gola sa unutarnje strane stadiona u čast NK Orijent, dok je druga ideja kompletno uređenje prostorija ispod tribine, gdje bi naš NK Orijent, osim nekoliko novih prostorija trebao dobiti i novu trofejnu salu koja bi obuhvaćala cijelu povijest kluba. Pošto su danas mnoge stvari iz povijesti kluba u privatnim kolekcijama cilj je sve objediniti na jednom mjestu i na razini koju Orijent i zaslužuje.
Treba napomenuti da određeni radovi na Krimeji su već započeli, te se napokon krenulo u razmontiravanje nekadašnje tribine "sjever". Iako smo emotivno vezani za tribinu "sjever" na kojoj smo proveli razdoblje od 1 hnl 1996g do zadnjeg kola 2hnl 2003g zbilja je bilo svo ovo vrijeme ružno za gledati propalu tribinu i šikaru iza sjevernoga gola, a sama obnova tribine nije došla u obzir kod nadležnih uz objašnjenje kako bi to bila neisplativa investicija, s obzirom da utakmice NK Orijent redovno posjećuje mali broj gledatelja.
Sa micanjem tribine, dobit će se prostor za treniranje djece Orijenta, uostalom kako je bilo i prije '96-godine.
Što se tiče gore dvije navedene ideje, bitno je naglasiti da u realizaciji ove akcije sudjeluju svi orijentaši, od igrača, trenera, navijača i svih ostalih prijatelja i štovatelja NK Orijent. Određena sredstva su već prikupljena, međutim svaka kuna u ovoj priči je bitna, te ovom prilikom pozvati ćemo sve zainteresirane koji su voljni odvojiti makar i 1 kunu za ovu akciju, da svoja dobrovoljna sredstva možete uplatiti na broj žiro računa:

Privredna banka Zagreb, poslovnica Riadria Rijeka
Broj računa 2340009-1110378259
Opis plaćanja " za akciju uredimo svoj stadion"

Također molimo sve koji se odluče pomoć ovu akciju da nam se jave e-mailom na naš mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. te da napišete želite li da uplata ostane anonimna.
Sve ostale informacije također možete dobiti na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Od srca veliko hvala svim ljudima dobre volje koji se prepoznaju u ovoj akciji!

ZAUVIJEK UZ ORIJENT PA MAKAR IGRAO I U 8 LIGI

Ispis
18
Svi

Izvještaj: Orijent-Radnik(Sesvete)

on Srijeda, 18 Svibanj 2011 21:09.

17.05.2011 Orijent - Radnik (Sesvete) 0:5

Kolaps! Vjerojatno niti najstariji posjetitelji Krimeje se ne sjećaju ovako visokog domaćeg poraza. Teško je nešto pametno reći nakon 0:5, međutim moramo napomenuti da usprkos apsolutno zasluženoj pobjedi Sesvećana da sam rezultat i nije ogledalo realnih odnosa snaga na terenu. Sama utakmica počela je otvoreno sa obje snage, gdje smo i mi imali šanse za pogodak, a nakon eurogola gostiju za 0:1 u 18 minuti, te nakon autogola za 0:2 u 26 minuti, naša igra se pomalo svela na neuspjele polukontre, da bi već na poluvremenu bilo velikih 0:4 na semaforu. U drugi dio krenulo se sa željom makar da se zabije počasni pogodak, međutim jednostavno nije išlo da bi gosti koju minutu prije kraja još jednim pogotkom za visokih 0:5 potvrdili svoju kvalitetu više koja se i vidjela u cjelodnevnoj prezentaciji na grbavom krimejskom travnjaku. Što se tiče publike, iako je bio utorak, publika je ugodno popunila dio ispod krova, a u kut iza udarnog smjestilo se standardno društvo u manjem broju nego za tekme preko vikenda. Navijanje prvi dio tek u nekoliko navrata, da bi se u drugom dijelu podrška sa tribine zahuktala unatoč 0:4 sve do samog kraja utakmice kada se naše dečke i ispratilo navijanjem unatoč knockout-u od nezapamćenih 5 komada u našoj mreži. Treba napomenuti i akciju odigravanja međusobnog susreta naših morčića u poluvremenu utakmice, te nagrađivanje gledatelja sa kupljenim ulaznicama, te je prava šteta da unatoč dobrim inicijativama iz kluba da smo doživjeli ovakav ružni poraz za sve prisutne ovaj utorak na Krimeji.

 -Slika-

Ispis
15
Svi

Izvještaj: Moslavina-Orijent

on Nedjelja, 15 Svibanj 2011 19:41.

14.05.2011 Kutina Moslavina-Orijent 1:3

Put Kutine krenulo je nas 11. Ekipa stoperi koji su krenuli dan ranije, nakon niza pizdarija po putu stigli su do pola puta ali ne i do konačnog cilja, dok je ekipa kombi ipak stigla do Kutine. Na praznom i sunčano okupanom stadionu Moslavine navijalo se na mahove podržavši naše dečke u pobjedi protiv zbilja lošeg domaćina koja nam je osigurala ostanak u 3hnl i ove sezone. Sa gledišta ljubitelja nogometa, zbilja je prava šteta da NK Moslavina sa velikim i dobrim stadionom, te još boljim travnjakom i pomoćnim igralištem ispada u 4hnl. Nakon dugačkog puta naši dečki su odigrali dosta loših prvih 45 minuta, da bi u drugom djelu pokazali svoj karakter stisnuli gas više i zasluženo odnijeli sva tri boda iz Kutine. Svaka čast dečkima. Uslijedio je ludi povratak doma u potocima cuge, a odlična atmosfera te jedinstvo igrača i navijača je nastavljena i u sitne sate u bircu kojeg se u fešti "okrenulo naopako"
Već za tri dana slijedi novi ispit protiv Radnika iz Sesveta koji su prvi na ljestvici, te uz pravu podršku sa tribine nadajmo se i otkinutim bodovima uz Grobničan najozbiljnijem kandidatu za ulazak u 2hnl.
Bez kompromisa samo pobjeda! Svi na Krimeju!!!

-Slike-

 

Croatia United Kingdom Germany France Netherlands

godisnja
FORUM

GALERIJA
VIDEO

clanci

SUSAK

povijest