4qhgarn0p0wlv4mw7mzo

 • 1

 • 15

 • 16
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 9
 • 17
 • 12
 • 18
 • 40
Ispis
08
Lip

20.06.11 ORIJENT(irajmo) se!!!

on Srijeda, 08 Lipanj 2011 21:00.

orijent

U organizaciji škole nogometa NK Orijent drugu godinu zaredom 20.06. sa početkom u 19h na našoj Krimeji odvit će se svečano zatvaranje sezone 2010/2011.

Ono što očekuje sve prisutne je svečano zatvaranje sezone uz proglašenje najboljih igrača po svim kategorijama u klubu od limača do seniora, te druženje svih Orijentaša uz popratne sadržaje i poneko iznenađenje.

Ispis
29
Svi

Izvještaj: Orijent-Crikvenica

on Nedjelja, 29 Svibanj 2011 19:26.

28.05.2011 Orijent-Crikvenica 4:1

Evo došli smo i do zadnjeg kola ove sezone. Orijent express uz ludnicu sa tribine doslovce je pomeo oslabljene Kirce koji su zbog bolesti na Krimeju stigli sa 5 juniora. Već od prve minute krenulo je odlično kako na terenu tako i na tribinama, gdje naš Orijent već u prvom poluvremenu zabija 3 komada, a grlata podrška najvjernijih okrunjena je izvedbom koreografije i upaljenom brojnom pirotehnikom. U drugom dijelu nastavljamo u istom ritmu, Orijent ima inicijativu te navaljuje na gol gostiju, dok euforična tribina grmi, uz ponešto upaljene pirotehnike u par navrata, te podignute zastave na 2 štapa i barjake koji su se vijorili cijeli drugi dio. Odlična igra na krimejskoj "grbavici" okrunjena je brojnim prigodama te još jednim pogotkom za visoku pobjedu koja nam je osigurala 11 -to mjesto na tablici 3hnl zapad-središte, te uz par poklopljenih rezultata sa dna ljestvice i ostanak u ovoj ligi i dogodine. Na kraju utakmice Red Fuckers show završen je ulaskom u teren te proslavom pobjede sa odlično raspoloženim igračima za koje se nadamo da će ostati i sljedeću sezonu na okupu. Sa ovom ludnicom na Krimeji završena je i ova seniorska sezona 2010/2011, a ono što će slijediti tokom 6 mjeseca je obnova stadiona, uz druženje, rad i roštiljanje, te službeni završetak sezone koji će se odviti 20.06.2011 o kojem ćemo vas još sve obavijestiti i pozvati.
Budimo ponosni i svaka čast svima koji su uložili svoj trud da još jednom pokažemo da smo pravi i da našoj ljubavi prema Orijentu nema kraja.

-Slike-

Ispis
25
Svi

Najava: 28.05.2011 SVI NA KRIMEJU!

on Srijeda, 25 Svibanj 2011 09:26.

RF 

Ispis
23
Svi

Izvještaj: Grobničan-Orijent

on Ponedjeljak, 23 Svibanj 2011 11:49.

21.05.2011. Grobničan-Orijent 1:0

Pretposljednje kolo ove sezone donijelo nam je zadnje gostovanje u ovoj sezoni i to na obližnjem Grobniku gdje su naši momci igrali protiv lokalnog rivala NK Grobničana. Kako je ekipa Grobničana ove sezone sjajna i bori se za prvo mjesto, nakon 0:5 u prošlom kolu, te pogledom na tablicu, prije utakmice činilo se da naši momci nemaju što tražiti na stadionu u Mavrincima, međutim pokazalo se upravo suprotno.
Utakmica je bila odlična, dinamična s puno prilika sa jedne i sa druge strane, a prema mišljenju svih prisutnih na stadionu, naši momci su zaslužili najmanje bod ako ne i sva tri jer su i u ovoj utakmici dali maksimum od sebe i samo zbog neiskustva ostali "kratki" za konačno slavlje. Naša podrška je bila odlična, put Mavrinaca uputilo se 40 Red Fuckersa te glasnim navijanjem svih 90 minuta bodrili smo naše Orijentaše u dvoboju protiv iskusnije domaće ekipe. Unatoč porazu možemo biti zadovoljni i optimistično gledati unaprijed te nadati se da će igrački kadar ostati na okupu i sljedeću sezonu. Bez obzira na minimalni poraz nastavili smo sa feštom dugo u noć neizmjerno ponosni jer svaka ovakva hrabra i srčana predstava naših igrača izvor je naše radosti kako kaže i jedna naša stara pjesma. U zadnjem kolu ove sezone na Krimeju nam dolazi još jedan neugodni protivnik sa vrha ljestvice, momčad NK Crikvenice. Pogledom na samu ljestvicu, te sa činjenicom da još se ništa točno ne zna, koliko ekipa ispada, bitno je naglasiti da nama igra samo pobjeda za siguran ostanak u ligi, a sve ostalo spada u red špekulacija, prema tome, subota svi pravac Krimeja, napravit paklenu atmosferu i potjerat naš klub prema toliko željenoj pobjedi za kraj ove sezone.
Svi zajedno za Orijent! Igra samo pobjeda!

-Slike-

Croatia United Kingdom Germany France Netherlands

godisnja
FORUM

GALERIJA
VIDEO

clanci

SUSAK

povijest