4qhgarn0p0wlv4mw7mzo

 • 1

 • 15

 • 16
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 9
 • 17
 • 12
 • 18
 • 40
Ispis
25
Ruj

Igore drži se!

on Nedjelja, 25 Rujan 2011 14:10.

Našem mladom Orijentašu koji je iznenada teško obolio želimo brz oporavak i sve najbolje. Igore drži se, nedaj se i nadamo se da se ubrzo opet vidimo na najdražem stadionu!

Orijentaši su uz tebe !

Ispis
25
Ruj

Izvještaj: Orijent-Segesta 0:5

on Nedjelja, 25 Rujan 2011 14:07.

24.09.2011 Orijent-Segesta 0:5

60-ak najzagriženijih Orijentaša sa ograde C & C-a, sa zida iza sjevera, te sa krovova okolnih kuća svjedočilo je danas teškom porazu našeg Orijenta. Niti u snu nitko nije očekivao ovakav težak poraz, jer Segesta je došla na Krimeju poprilično uzdrmana, ranjena, prošlo tjednim događanjima u klubu. Visoki poraz protiv Grobničana, ostavka trenera, porazu u kupu u Splitu i kako čujemo rasulo u klubu je bilo razlog da budemo optimistični pred ovu utakmicu, međutim ispalo je potpuno suprotno. U komornoj atmosferi bez gledatelja naši su bili neprepoznatljivi. Tjedan prije u Bujama, bilo je loše, ali ovo danas je bilo katastrofa. Osim nekoliko prilika naših napadača, uzdrmane stative u prvih 45 minuta, nismo vidjeli ama baš ništa, dok se kod gostiju očito dogodio pozitivan šok, te su već do poluvremena vodili 0:2, da bi nam na kraju napunili mrežu sa visokih 0:5. Što je u glavama igrača to samo oni znaju, međutim šetnjom po terenu i bez natopljenog dresa znojem ne može se danas dobiti niti nekog seoskog niželigaša, a kamoli Segestu, koja bez obzira na sve probleme koje imaju su renomirani bivši prvoligaš i jedan od najstarijih klubova u Hrvatskoj.
U svakome slučaju očito da smo ušli u crni niz, rezultatski i igrom, zalijepili se za dno tablice, međutim potrudimo se prebroditi sve probleme, skupimo se, glavu gore i krenimo dalje je Orijent će ponovno ustati, prije ili kasnije, tako će sigurno biti...

-Slike-

Ispis
20
Ruj

Sankcije za Orijent

on Utorak, 20 Rujan 2011 15:19.

orijent
Odlukom disciplinske komisije zbog loše organizacije utakmice Orijent - Grobničan u kojoj se ista prekidala u 2 navrata za vrijeme odigravanja , te zbog brojnih ubačenih predmeta na teren i naposljetku napada na sudačku trojku od strane prisutnih navijača Nk Orijent kažnjava se sa 10 000 kn i jednom utakmicom bez gledatelja ( sljedeće kolo Orijent - Segesta ).Moramo napomenuti da je ovo određena najmanja moguća kazna!
Ispis
19
Ruj

Izvještaj: Buje-Orijent 2:0

on Ponedjeljak, 19 Rujan 2011 15:13.

17.09.2011. Buje-Orijent 2:0

Nastavljamo u ritmu dvije utakmice u tjednu. Na gostovanju na samom zapadu Istre prisutni smo sa 2 kombija ekipe. Protiv novopečenog trećeligaša NK Buje, očekivali smo najmanje bod, međutim i ovaj put napuštamo gostovanje sa 0 bodova na kontu. Prilika je bilo sa jedne i druge strane, ali je opet presudilo iskustvo domaće ekipe i nepreciznost naših napadača. Pružili smo podršku našem klubu tokom cijele utakmice uz odličnu atmosferu na tribini, a ovaj put se nije štedjelo upravu niti igrače uz salvu "prigodnih" skandiranja tokom cijele utakmice. U prvih pet kola naš Orijent je od mogućih 15 bodova ostvario tek dva boda i nalazi se na samom začelju prvenstvene tablice. Potrudimo se svi ko jedan bez obzira na sve probleme da u sljedećim susretu maksimalno podržimo naš klub jer ako ne mislimo dogodine u 4 ligu onda jednostavno moramo početi pobjeđivati. Budimo njihov jedini uvijek vjerni 12 igrač bez obzira na kojem stadionu igrali.
Ti si del života moga i ti ćeš vavek to i bit!

-Slike-

Croatia United Kingdom Germany France Netherlands

godisnja
FORUM

GALERIJA
VIDEO

clanci

SUSAK

povijest