4qhgarn0p0wlv4mw7mzo

 • 1

 • 15

 • 16
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 9
 • 17
 • 12
 • 18
 • 40
Ispis
17
Ruj

Priopćenje za javnost

on Subota, 17 Rujan 2011 06:36.

Nakon nemilih scena na utakmici Orijent-Grobničan odigrane u utorak 13.09.2011g, pošto smo prozvani od niza dušebrižnika te je očekivano dignuta hajka na navijače odnosno na članove navijačke skupine Red Fuckers od strane uprave kluba,delegata utakmice, medija i represivnih institucija dužni smo vam pružiti priopćenje za javnost.
Članovi navijačke skupine Red Fuckers te vodstvo Udruge "Kluba navijača Orijenta" odgovorno odbacuju svaku povezanost sa neredima na navedenoj utakmici, te se ograđujemo od navedenih događanja.
Naša navijačka skupina je bila smještena na istoj tribini sa ostalima gledateljima, tako da nismo upoznati sa nemilim scenama, te tvrdimo da u neredima nisu sudjelovali prozvani članovi naše navijačke skupine.

Vodstvo Kluba navijača Orijenta.
Ispis
11
Ruj

Izvještaj:Zelina-Orijent 3:0

on Nedjelja, 11 Rujan 2011 18:23.

10.09.2011 Zelina-Orijent 3:0

Na gostovanju u Sv Ivan Zelini svjedočili smo glatkom porazu našeg Orijenta, s time da je praktički sve bilo riješeno već nakon prvog poluvremena. Pet minuta prije kraja prvog dijela, dobivamo 2 gola, što se pokazalo preteškim zadatkom da bi se vratili u utakmicu u drugom djelu. Domaćin je iz igre u 40' poveo da bi već u 43' iz jedanaesterca povećao na 2:0. U nastavku po vrlo sparnom i teškom vremenu naši dečki su pokušali se vratiti u utakmicu, međutim konkretniji i agresivniji domaćin u 76' pogađa za visokih 3:0 što je bio i konačni rezultat ove utakmice. Inače na ovo navijačko dobro gostovanje stiglo je nas 18. Navijanje prvo poluvrijeme na visini, a u nastavku tek u nekoliko navrata. Nakon rapsodije protiv Dubrave prošlo kolo, ponadali smo se da ćemo na ovom gostovanju iščupati najmanje bod, a na žalost na vrućem i polupraznom stadionu Zeline uslijedio nam je "hladan tuš". Nadajmo se da će se naši igraći oporaviti od ovog poraza jer već za 3 dana slijedi nam novi domaći ogled protiv Grobničana u večernje sate, a bodovi su nam neophodni. Nema mjesta kuknjavi, idemo dalje, te svi koji vole naš klub neka ga dođu i podržati. Nama igra samo pobjeda za odmak od dna ljestvice 3hnl zapad-središte, prema tome
ne pozabi da te volin...Svi na Krimeju!!!

-Slike-

Ispis
14
Ruj

Izvještaj:Orijent-Grobničan 1:1

on Srijeda, 14 Rujan 2011 14:26.

13.09.2011 Orijent-Grobničan 1:1

Orijent Sušak, ponos i čast, borba se nastavlja...

-Slike-

Ispis
04
Ruj

Izvještaj: Orijent-Dubrava 4:4

on Nedjelja, 04 Rujan 2011 11:31.

03.09.11 Orijent-Dubrava 4:4

Rezultat sve govori. Ovu subotu svjedočili smo šokantnoj utakmici na Krimeji, a nešto slično ovome vjerujemo ne sjećaju se niti najstariji pratioci našeg kluba. Prije svega treba čestitati objema ekipa na otvorenoj i hrabroj utakmici koji su gledateljima po užasnoj vrućini pružili pravi trećeligaški spektakl, sa puno borbe, preokreta, dramatike i lijepih golova. Sigurno je ovo najbolja pozivnica svim štovateljima Orijenta da i na sljedećim susretima pohode utakmice našeg kluba. Borbeno je krenulo od samog početka, već u 7 minuti zabijamo za 1:0, a već do poluvremena dva puta smo vodili, gosti dva puta vratili, pa i preokrenuli utakmicu za 2:3 nakon prvih 45 minuta. Sa početkom drugog djela, već u 51', pogotkom Žarića vraćamo stvar na početak za 3:3, gol koji nažalost većina najžešćih nije vidjela. Gosti ponovno preokreću za 3:4, da bi odlično raspoloženi Devović svojim "hat-trickom", ponovno nas vratio u igru za rijetko viđenih 4:4 koji je bio i konačni rezultat ove drame na Krimeji. Nakon ovoliko trke i upornosti kod obje ekipe, svakome po bod je najrealniji iznos ove utakmice. Što se tiče atmosfere na našoj tribini, slično je bilo ko i na terenu, a krenulo je već od jutra na roštilju i zagrijavanju pred utakmicu na "ugodnih" + 32 u hladu, sve do početka utakmice. Odlična atmosfera pred utakmicu prenesena je i na tribinu, te uz puno spontanosti i usklađenog navijanja gurali smo naše dečke svih 90 minuta, te disali sa voljenim klubom svaku sekundu provedenu ovu subotu na stadionu. Raspoloženje na visini je nastavljeno i u noć nakon ove rapsodije koja nikoga prisutnog nije ostavila ravnodušnim. Svi zajedno ostavili smo srce na Krimeji, ekipa na travi, ekipa na tribini, te upravo zbog toga ako ste dvojili, nemojte više, te u sljedećim susretima krenite put Krimeje, podržati naš stari Orijent kako i zaslužuje.
Borba se nastavlja...

-Slike-

Croatia United Kingdom Germany France Netherlands

godisnja
FORUM

GALERIJA
VIDEO

clanci

SUSAK

povijest