4qhgarn0p0wlv4mw7mzo

 • 1

 • 15

 • 16
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 9
 • 17
 • 12
 • 18
 • 40
Ispis
29
Svi

Izvještaj: Orijent-Crikvenica

on Nedjelja, 29 Svibanj 2011 19:26.

28.05.2011 Orijent-Crikvenica 4:1

Evo došli smo i do zadnjeg kola ove sezone. Orijent express uz ludnicu sa tribine doslovce je pomeo oslabljene Kirce koji su zbog bolesti na Krimeju stigli sa 5 juniora. Već od prve minute krenulo je odlično kako na terenu tako i na tribinama, gdje naš Orijent već u prvom poluvremenu zabija 3 komada, a grlata podrška najvjernijih okrunjena je izvedbom koreografije i upaljenom brojnom pirotehnikom. U drugom dijelu nastavljamo u istom ritmu, Orijent ima inicijativu te navaljuje na gol gostiju, dok euforična tribina grmi, uz ponešto upaljene pirotehnike u par navrata, te podignute zastave na 2 štapa i barjake koji su se vijorili cijeli drugi dio. Odlična igra na krimejskoj "grbavici" okrunjena je brojnim prigodama te još jednim pogotkom za visoku pobjedu koja nam je osigurala 11 -to mjesto na tablici 3hnl zapad-središte, te uz par poklopljenih rezultata sa dna ljestvice i ostanak u ovoj ligi i dogodine. Na kraju utakmice Red Fuckers show završen je ulaskom u teren te proslavom pobjede sa odlično raspoloženim igračima za koje se nadamo da će ostati i sljedeću sezonu na okupu. Sa ovom ludnicom na Krimeji završena je i ova seniorska sezona 2010/2011, a ono što će slijediti tokom 6 mjeseca je obnova stadiona, uz druženje, rad i roštiljanje, te službeni završetak sezone koji će se odviti 20.06.2011 o kojem ćemo vas još sve obavijestiti i pozvati.
Budimo ponosni i svaka čast svima koji su uložili svoj trud da još jednom pokažemo da smo pravi i da našoj ljubavi prema Orijentu nema kraja.

-Slike-

Ispis
25
Svi

Najava: 28.05.2011 SVI NA KRIMEJU!

on Srijeda, 25 Svibanj 2011 09:26.

RF 

Ispis
23
Svi

Izvještaj: Grobničan-Orijent

on Ponedjeljak, 23 Svibanj 2011 11:49.

21.05.2011. Grobničan-Orijent 1:0

Pretposljednje kolo ove sezone donijelo nam je zadnje gostovanje u ovoj sezoni i to na obližnjem Grobniku gdje su naši momci igrali protiv lokalnog rivala NK Grobničana. Kako je ekipa Grobničana ove sezone sjajna i bori se za prvo mjesto, nakon 0:5 u prošlom kolu, te pogledom na tablicu, prije utakmice činilo se da naši momci nemaju što tražiti na stadionu u Mavrincima, međutim pokazalo se upravo suprotno.
Utakmica je bila odlična, dinamična s puno prilika sa jedne i sa druge strane, a prema mišljenju svih prisutnih na stadionu, naši momci su zaslužili najmanje bod ako ne i sva tri jer su i u ovoj utakmici dali maksimum od sebe i samo zbog neiskustva ostali "kratki" za konačno slavlje. Naša podrška je bila odlična, put Mavrinaca uputilo se 40 Red Fuckersa te glasnim navijanjem svih 90 minuta bodrili smo naše Orijentaše u dvoboju protiv iskusnije domaće ekipe. Unatoč porazu možemo biti zadovoljni i optimistično gledati unaprijed te nadati se da će igrački kadar ostati na okupu i sljedeću sezonu. Bez obzira na minimalni poraz nastavili smo sa feštom dugo u noć neizmjerno ponosni jer svaka ovakva hrabra i srčana predstava naših igrača izvor je naše radosti kako kaže i jedna naša stara pjesma. U zadnjem kolu ove sezone na Krimeju nam dolazi još jedan neugodni protivnik sa vrha ljestvice, momčad NK Crikvenice. Pogledom na samu ljestvicu, te sa činjenicom da još se ništa točno ne zna, koliko ekipa ispada, bitno je naglasiti da nama igra samo pobjeda za siguran ostanak u ligi, a sve ostalo spada u red špekulacija, prema tome, subota svi pravac Krimeja, napravit paklenu atmosferu i potjerat naš klub prema toliko željenoj pobjedi za kraj ove sezone.
Svi zajedno za Orijent! Igra samo pobjeda!

-Slike-

Ispis
19
Svi

Akcija uredimo svoj stadion

on Četvrtak, 19 Svibanj 2011 14:33.

nog

Nakon završetka ove sezone odnosno sa početkom 6 mjeseca kreće se sa akcijom "uredimo svoj stadion". Prva od nekoliko ideja koje će se realizirati je izrada 50 metarskog grafita iza južnog gola sa unutarnje strane stadiona u čast NK Orijent, dok je druga ideja kompletno uređenje prostorija ispod tribine, gdje bi naš NK Orijent, osim nekoliko novih prostorija trebao dobiti i novu trofejnu salu koja bi obuhvaćala cijelu povijest kluba. Pošto su danas mnoge stvari iz povijesti kluba u privatnim kolekcijama cilj je sve objediniti na jednom mjestu i na razini koju Orijent i zaslužuje.
Treba napomenuti da određeni radovi na Krimeji su već započeli, te se napokon krenulo u razmontiravanje nekadašnje tribine "sjever". Iako smo emotivno vezani za tribinu "sjever" na kojoj smo proveli razdoblje od 1 hnl 1996g do zadnjeg kola 2hnl 2003g zbilja je bilo svo ovo vrijeme ružno za gledati propalu tribinu i šikaru iza sjevernoga gola, a sama obnova tribine nije došla u obzir kod nadležnih uz objašnjenje kako bi to bila neisplativa investicija, s obzirom da utakmice NK Orijent redovno posjećuje mali broj gledatelja.
Sa micanjem tribine, dobit će se prostor za treniranje djece Orijenta, uostalom kako je bilo i prije '96-godine.
Što se tiče gore dvije navedene ideje, bitno je naglasiti da u realizaciji ove akcije sudjeluju svi orijentaši, od igrača, trenera, navijača i svih ostalih prijatelja i štovatelja NK Orijent. Određena sredstva su već prikupljena, međutim svaka kuna u ovoj priči je bitna, te ovom prilikom pozvati ćemo sve zainteresirane koji su voljni odvojiti makar i 1 kunu za ovu akciju, da svoja dobrovoljna sredstva možete uplatiti na broj žiro računa:

Privredna banka Zagreb, poslovnica Riadria Rijeka
Broj računa 2340009-1110378259
Opis plaćanja " za akciju uredimo svoj stadion"

Također molimo sve koji se odluče pomoć ovu akciju da nam se jave e-mailom na naš mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. te da napišete želite li da uplata ostane anonimna.
Sve ostale informacije također možete dobiti na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Od srca veliko hvala svim ljudima dobre volje koji se prepoznaju u ovoj akciji!

ZAUVIJEK UZ ORIJENT PA MAKAR IGRAO I U 8 LIGI

Croatia United Kingdom Germany France Netherlands

godisnja
FORUM

GALERIJA
VIDEO

clanci

SUSAK

povijest