4qhgarn0p0wlv4mw7mzo

 • 1

 • 15

 • 16
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 9
 • 17
 • 12
 • 18
 • 40
Ispis
12
Ruj

Izvještaj : Orijent-Krk

on Nedjelja, 12 Rujan 2010 15:38.

11.09.2010 Orijent-Krk 2:1

Ludnica se nastavlja. Po nekima lokalni derbi poprilično je popunio tribinu Krimeje, a nas ponovno 50 ak u kutu tribine. Uz 90 minuta odličnog navijanja svi ko jedan, doslovce smo nosili naše dečke do pomalo neočekivane pobjede protiv uvijek dobrog NK Krk-a. Odlična atmosfera sa tribine je prenijeta na teren i naš "dječji vrtić" je ponovno pokazao veliko srce te uz bespoštednu igru svih 90 minuta zasluženo dobili ovu utakmicu sa kojim smo se popeli na 3 mjesto na tablici sa 7 bodova iz 3 utakmice. Takav start u prvenstvu ne pamtimo, jer zadnjih 5 godina nismo startali sa pobjedom u prvenstvu, a sve ovo je pomalo neočekivano i neka se samo nastavi utakmicu po utakmicu.Na kraju igrači iz svlačionice se pridružuju slavlju na tribini, gdje se navijanje orilo još dugo vremena nakon završetka utakmice, a dobra atmosfera se prenijela na par lokacija po Sušaku gdje se slavila pobjeda kao da smo osvojili ligu prvaka. 

-Slike-

 

Ispis
07
Ruj

Izvještaj: Novalja-Orijent

on Utorak, 07 Rujan 2010 20:32.

04.09.2010 Novalja-Orijent 1:1

Nažalost jedno od najzanimljivijih gostovanja u ligi, ponovno je kao i ranijih godina prošao uz probleme kad je u pitanju odlazak u Novalju.U zadnji čas otkazan je prijevoz na Pag, neki kreču stopom, međutim uza sve muke oko prijevoza, naposljetku u Novalju stižu petorica najupornijih ( ekipa auto i 1 stoper). Dio ljudi ostaje kod kuče, dok preostali dio kreče stopom, ali nažalost i ne stiže na utakmicu. Petorica pristiglih, vrijeme do utakmice "topi tugu" u potocima pive i blagodatima plaža Novalje, a na praznoj "curvi" stadiona "Cissna", uz tek 20 ak domaćih gledatelja, navija se svih 90 minuta iz petnih žila, ko da nas je stiglo 10 puta više. Sav trud nagrađen je pogotkom za 1:1, kapetana i legende NK Orijent, Zvone Jergovića, u 92 minuti utakmice na veliko slavlje igrača i bacanje po tribini petorice luđaka kojima sreće nije bilo kraja. Povratak sa Paga slijedi uz pjesmu i hektolitre tekućih prehrambenih proizvoda sve do povratka u "gluho" doba noći. Tko je bio je bio, tko nije, može mu biti žao.

-Slike-

Ispis
29
Kol

Izvještaj: Orijent-Rudar

on Nedjelja, 29 Kolovoz 2010 11:51.

28.08.2010 Orijent-Rudar 2:1

Premijerna utakmica pred domaćim gledateljima nije mogla bolje proći. Odlična igra, odlična tribina. Unatoč kiši koja se srušila nad Kvarnerom, već na samom zagrijavanju koji sat pred utakmicu, osjetila se dobra atmosfera, koja se poslije preselila na tribinu. Nažalost pod krovom naše Krimeje okupilo se tek stotinjak prijatelja Orijenta, a kut tribine smjestilo se 50-ak najvjernijih. Sa samim početkom utakmice kreče sa navijanjem koje se od prve do zadnje minute kretalo između fenomenalnog i totalne euforije, gdje nitko nije štedio ni grlo ni dlan svih 90 minuta. Ludnica na tribini prouzrokovala je i pretjernim slavljem nakon prvog gola, gdje nekolicina naših preskače ogradu pored osiguranja i ulijeće u teren, te slavi pogodak sa igračima na travnjaku. Nadamo da zbog toga nam klub neće biti kažnjen, ali emocije su eksplodirale. Totalni lom uz puno starih pjesama i "disco zabavu" se nastavlja do kraja utakmice na kojoj smo u drugih 45 minuta prezentirali i novu udarnu "krpu", koja je zamijenila dosadašnju, jer je ista dala svoje. Sa odsviranim krajem utakmice pobjeda se slavi sa našim "dječjim vrtićem" koji su dali sve od sebe za prvu prvenstvenu pobjedu nad rudarima s Labinštine.

-Slike-

 

 

Croatia United Kingdom Germany France Netherlands

godisnja
FORUM

GALERIJA
VIDEO

clanci

SUSAK

povijest