4qhgarn0p0wlv4mw7mzo

 • 1

 • 15

 • 16
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 9
 • 17
 • 12
 • 18
 • 40
Ispis
26
Lis

Izvještaj: Opatija-Orijent

on Utorak, 26 Listopad 2010 16:01.

23.10.2010 Opatija-Orijent 1:1

Sa standardnom ekipom popratili smo naš klub i u Opatiji. Zbog pojedinačnih problema na ulazu, solidariziramo se se sa ostalima te odlučujemo ostati van stadiona. Smještamo se iza ograde van tribine, te slijedi 90 minuta odlične zabave, te onima kojima je i Opatija daleko, te onima koji iz razno raznih razloga nisu došli, može im biti itekako žao. Stalna podrška koja stiže van stadiona, nakon primljenog gola gura naše dečke te uskoro zabijamo za 1:1, što je i konačni rezultat te je ostao osjećaj da se igralo još 10 ak minuta da bi odnijeli i sva 3 boda iz Opatije. Također nakon ove utakmice žalimo i što ne igramo neke jače tekme, sa više ligaškim protivnicima, jer ova standardna najvjernija ekipa što prati naš klub gdje god da igra, ima srce veče od Učke, a ljubav prema klubu je nemjerljiva. Malo nas je, al smo....

Borba se nastavlja!

-Slike-

Ispis
17
Lis

Izvještaj: Orijent-Vrbovec

on Nedjelja, 17 Listopad 2010 13:56.

16.10.2010 Orijent-Vrbovec 0:0

Na hladnu i burovitu Krimeju, ovaj susret je ponovno privukao samo one najvjernije crveno-bijeloj boji.
U utakmici bez izrazitih prilika sa obje strane, tek uz jednu "mrtvu" šansu naših, svjedočili smo nogometnoj uspavanki, gdje je Orijent bio bliži pobjedi, međutim podjela bodova je najrealniji ishod ove miroljubive utakmice. Što se tiče tribine, naš klub je imao podršku svih 90 minuta, a sama atmosfera je okrunjena u 19 minuti utakmice kada je izvedena koreografija sa bar zastavicama i prigodnom porukom našim dečkima, koji su nam ovaj put priredili utakmicu za zaborav, međutim bod je bod i prema tome trebamo biti zadovoljni, koliko god smo očekivali više i bolje.
Sa sučevim znakom za kraj utakmice vjerno ispračujemo naš klub pjesmom podrške, te se nadamo novoj pobjedi već u sljedećem kolu.
Da malo približimo pratiteljima događanja iz nižih liga, treba napomenuti i apsurde u našem rangu natjecanja, a to je da gotovo do zadnjeg časa se nije znalo kada utakmica Orijent-Vrbovec, po službenoj satnici uopće započinje. Za taj apsurd apsolutno nisu krivi klubovi, već HNS, koji redovito mijenja satnicu, te sam službeni raspored utakmica koji je poslan klubovima prije početka prvenstva, a jučerašnja obavijest stigla je gotovo u zadnji čas, tako da i pristigli gledatelji su ostali iznenađeni informacijom o početku utakmice, kao i kolo prije u Dugom Selu. Sramota!

HNS - JAD I BIJEDA HR NOGOMETA

-Slike-

Ispis
11
Lis

Izvještaj: Dugo Selo-Orijent

on Ponedjeljak, 11 Listopad 2010 14:13.

10.10.2010 Dugo Selo-Orijent 2:1

Lakrdija i sramota! Ko da je sam datum odigravanja ove utakmice odredio da ćemo na ovaj dan svjedočit još jednoj pljački i sramoti Hrvatske sudačke organizacije odnosno HNS-a, koji su očito odredili pobjednika još prije početka ove utakmice. U situaciji kada pola navijačke scene u višim ligama stagnira po pitanju praćenja svojeg kluba, mi sa ovim gostovanjem održavamo svoj kontinuitet, te ovo je još jedna pobjeda onih koji nikada ne posustaju, pa makar igrali i u "8 ligi" i ponovno svjedočili po ne znamo koji put svinjariji koja se ovaj put odigrala ovu nedjelju u Dugom Selu. Na krilima najvjernijih i uz ponešto pirotehnike na tribini, naš "dječji vrtić", nakon prvih 45 minuta i sa minusom jednog gola u svojoj mreži, diže se i hrabro napadaju gol domaćina te ubrzo poravnavaju na 1:1, na opće oduševljenje onih koji su potegli i na ovo gostovanje, te nakon niza napada i promašuju mrtvu šansu za 1:2, gdje pogađamo stativu, koja nas je podsjetila na nesretno ispadanje od NK Zagreba u 1/16 finala HR kupa prošle sezone na Krimeji. Nakon što je "vrag odnio šalu" po domaćine, očito instrumentalizirani sudac,10-ak minuta prije kraja dosuđuje jedanaesterac za Dugo Selo, koji je samo on vidio, te iz tog jedanaesterca mi gubimo utakmicu iako smo apsolutno zaslužili minimalno bod. Kako bi šokantna utakmica bila još naelektriziranija, pobrinuo se i najgori "igrač" ove utakmice, koji je svojim odlukama, i naposljetku crvenim kartonom jednog od naših, isprovocirao gostujuće navijače koji su dva puta upali u teren i prekinuli utakmicu,stvorivši prekid od 10 minuta u želji za obračunavanjem sa "ljudima u crnom", koji su naš nogomet i na lokalnoj razini bacili u potpuni mrak. Svaka čast kako našim stoperima koji su potegli i na ovo gostovanje, tako i igračima koji su odigrali hrabro, međutim ne i trenerskom dvojcu, od kojeg smo očekivali odlučnije reakcije kada te sustavnu kradu i kada naši dečki putuju na sve načine i ako zatreba upadaju u teren riskirajući zabrane, visoke kazne i sve ostale "blagodati" zakona o navijačima. Ako treba povući ekipu sa terena, onda nek se to napravi i amen, pa nek kažnjavaju koga hoće i koliko hoće, ali ovoj bandi od sudaca treba više stati na kraj, jer sa ovom ligom i mafijom u HR nogometu smo dovoljno kažnjeni što se uopće natječemo.

-Slike- 

Croatia United Kingdom Germany France Netherlands

godisnja
FORUM

GALERIJA
VIDEO

clanci

SUSAK

povijest