4qhgarn0p0wlv4mw7mzo

 • 1

 • 15

 • 16
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 9
 • 17
 • 12
 • 18
 • 40
Ispis
20
Ruj

Izvještaj : Orijent-Zelina

on Ponedjeljak, 20 Rujan 2010 12:59.

18.09.2010. Orijent-Zelina 1:3

Jedan klub, jedna ljubav, jedna čast! Pravi kišni potop koji se srušio nad cijelim Kvarnerom već nekoliko dana ranije, te poraz u Sisku 3 dana prije utjecao je i na manju posjetu na Krimeji od priželjkivane. Po pasjem vremenu, ispod krova tribine stislo se nešto više od 100 -ak najvjernijih štovatelja NK Orijent, te standardna ekipa u nešto manjem broju u kutu tribine. Navijanje u prvom poluvremenu odlično, a u drugom ko i rezultat na semaforu. Visokih 0:3, do pred kraj utakmice nije ono što smo očekivali, međutim niti realno stanje na terenu , jer naši dečki su igrali, a gosti iz Sv. Ivan Zeline zabijali. Nažalost konačni rezultat, gdje smo i uz dvije prečke, zabili 1 gol je realno stanje naše momčadi, a pobjeda gostiju koji se bore za ulazak 2hnl je sasvim zaslužena. Koliko god bili razočarani rezultatom, naši dečki su ispraćeni glasnom podrškom sa tribine koja sigurno neće nedostajat i u sljedećim kolima, sve dokle god se bude izgaralo za grb i dres našeg 91-o godišnjeg NK Orijent.

-Slike-

Ispis
16
Ruj

Izvještaj : Segesta-Orijent

on Četvrtak, 16 Rujan 2010 11:38.

15.09.2010. Segesta-Orijent 3:0

Već četiri dana, nakon domaćeg susreta protiv Krka, uslijedilo nam je novo gostovanje i to sredinom tjedna na radni dan. Gledajući povijest i tradiciju dvaju klubova ( Segesta 1906 g, Orijent 1919 g), ovo je bio susret starih velikana, gdje smo zasluženo izgubili sa tri komada u svojoj mreži, a po igri našeg desetkovanog "dječjeg vrtića", još smo dobro i prošli. Bez i jednog starijeg u sastavu ( nisu igrali Petranović, Jergović, Bogičević, Mikulić, Hasanbegović), bilo je teško očekivati neki kvalitetniji rezultat, međutim ponadali smo se da ćemo makar borbenošću nadoknaditi, neigranje navedenih igrača i time iščupat bod ili čak tri, međutim ništa od toga se nije dogodilo. Unatoč radnom danu, podrška sa tribine nije bila upitna, te se organiziramo, dajemo zadnje kune, dijelimo međusobnom sve što imamo i nemamo, te put Siska odlazimo sa 2 kombija ljudi. Što se tiče gostovanja, da krenemo i 2 dana ranije vjerojatno ne bi stigli nešto ranije na odredište, a tako je bilo i ovaj put, te nakon putovanja "putevima revolucije", preko kukuruzišta i bijelim cestama, po šumama i gorama pokupskih sela uz milion stajanja po putu, ipak stižemo na odredište. Na praznom stadionu Sisačke "dame", slijedi podrška od prve minute do zadnje minute, uz dugo neviđeno loše izdanje naših "klinaca". Unatoč negledljivoj utakmici i visokom porazu "bez ispaljenog metka", ispračujemo naše dečke pjesmom podrške, te slijedi dug put doma, gdje smo i zaglavili na povratku zbog kvara na jednom od kombija.

-Slike-

 

Ispis
15
Ruj

Novi album "Najbolje od Najgoreg"

on Srijeda, 15 Rujan 2010 00:00.

U fotogaleriju je dodan novi album "Najbolje od Najgoreg" koji će se s vremenom nadopunjavati.Slike iz albuma "Najbolje od Najgoreg" možete pogledati ovdje .

razno

 

 

Ispis
12
Ruj

Izvještaj : Orijent-Krk

on Nedjelja, 12 Rujan 2010 15:38.

11.09.2010 Orijent-Krk 2:1

Ludnica se nastavlja. Po nekima lokalni derbi poprilično je popunio tribinu Krimeje, a nas ponovno 50 ak u kutu tribine. Uz 90 minuta odličnog navijanja svi ko jedan, doslovce smo nosili naše dečke do pomalo neočekivane pobjede protiv uvijek dobrog NK Krk-a. Odlična atmosfera sa tribine je prenijeta na teren i naš "dječji vrtić" je ponovno pokazao veliko srce te uz bespoštednu igru svih 90 minuta zasluženo dobili ovu utakmicu sa kojim smo se popeli na 3 mjesto na tablici sa 7 bodova iz 3 utakmice. Takav start u prvenstvu ne pamtimo, jer zadnjih 5 godina nismo startali sa pobjedom u prvenstvu, a sve ovo je pomalo neočekivano i neka se samo nastavi utakmicu po utakmicu.Na kraju igrači iz svlačionice se pridružuju slavlju na tribini, gdje se navijanje orilo još dugo vremena nakon završetka utakmice, a dobra atmosfera se prenijela na par lokacija po Sušaku gdje se slavila pobjeda kao da smo osvojili ligu prvaka. 

-Slike-

 

Croatia United Kingdom Germany France Netherlands

godisnja
FORUM

GALERIJA
VIDEO

clanci

SUSAK

povijest